Moșul le-a a adus cadourile la aeroport, pe banda de bagaje (Video)

Apropo.ro / 11.12.2013, 13:00
Moșul le-a a adus cadourile la aeroport, pe banda de bagaje (Video)
Pasagerii unei companii de zbor canadiene au avut parte de cea mai frumoasă experiență a vieții lor - l-au întâlnit pe Moș Crăciun care le-a adus daruri.

Conducerea unei companii aeriene low-cost din Canada, WestJet, a ales o cale ingenioasă de a-și promova sericiile. Ei și-au convins pasagerii că Moș Crăciun există. Astfel, fiecare pasager a scanat biletul de avion și a spus ce cadou dorește să primească de la Moș, înainte de îmbarcare.

Horoscop 2014 – Vezi ce prevăd astrele pentru zodia ta în 2014!

În spatele ecranului se afla o echipă care a notat toate datele necesare și dorința fiecăruia. Cum cursa până la destinație dura 8 ore, echipa de 175 de persoane a trebuit să se miște repede. Au cumpărat toate cadourile cerute de ei – de la șosete, boxeri, fulare, tablete până la plasme tv, un total de 250 de cadouri.

Surpriza de proporții avea să se întâmple la aterizarea avionului, când toți pasagerii au rămas uluiți că pe banda de bagaje nu le apar lucrurile de călătorie. Nu a durat mult momentul de tensiune, pentru că la un moment dat pe bandă au început să apară nu bagajele, ci cadourile cerute de ei de la Moș Crăciun. În zona de recuperare bagaje totul a fost împodobit ca de sărbătoare, chiar și cu ninsoare artificială.

Nici unul dintre pasageri nu ar fi bănuit că este vorba despre ceva cât se poate de serios, dat fiind faptul că cei care au spus că își doresc șosete sau boxeri au rămas cu un ușor gust amar, adr fiind faptul că ar fi putut cere orice Moșului.

Nimic nu se compară cu reacțiile pasagerilor la vederea cadourilor pe banda de bagaje, unde fiecare lucru era etichetat cu numele fiecăruia.