Moșule, ce tanar ești!

Apropo.ro / 03.01.2006, 15:25
Moșule, ce tanar ești!
HASTA LA VISTA, BABY! Cornel Pasat Chiar nu duceam lipsa de moși Craciuni în perioada asta, iar Mihaela Radulescu a intuit bine - nu aveam Craciunița. Dar, cu toate ca s-a straduit sa-i gaseasca moșului o nevasta, pana la urma ne-am pomenit cu o armata de moși, care mai

HASTA LA VISTA, BABY!
Cornel Pasat

Chiar nu duceam lipsa de moși Craciuni în perioada asta, iar Mihaela Radulescu a intuit bine – nu aveam Craciunița. Dar, cu toate ca s-a straduit sa-i gaseasca moșului o nevasta, pana la urma ne-am pomenit cu o armata de moși, care mai de care mai tineri și mai dezbracați, în frunte cu… Cornel Pasat. Bine, arata mai curand a mascul prins în harnașament și gata pregatit sa lupte în arena, dar daca Mihaelei îi place… Bine ca n-a cerut bis!

TALK TO THE HAND
Vanzatorilor de brazi

Ați fost sa va cumparați brad și nu v-ați încumetat sa scoateți milionul din buzunar? Nu-i nimic. Îl puteți procura gratis, chiar din piețe. Asta pentru ca, imediat dupa Ajun, vanzatorii de brazi și-au luat numai profitul cu ei, nu și marfa, pe care au abandonat-o în piețe. Amarații se bucura de gheșeft, dar noi nu putem sa nu ne amaram cand vedem targurile semanand cu niște paduri devastate de taifun.

I’LL BE BACK
Vedetelor de la Acasa TV

Mare adunare mare la Acasa TV. De fapt, în Buftea. Vedetele din telenovela „Lacrimi de iubire” s-au adunat la petrecerea de Craciun, unde s-a lasat cu cadouri poznașe, colinde, șampanie și, bineînțeles, lacrimi. Nimeni n-a plecat cu mana goala: Adela a primit o pisica, cu tot cu instrucțiuni de îngrijire, în timp ce tanarul Bordeianu s-a pomenit cu niște tanga a la Moș Craciun. Întrebarea e: de ce?

Citește colecția de perle televizate numai în

Tags: