Moțiunea de cenzura nu are numarul legal de semnaturi

Apropo.ro / 31.05.2007, 17:44
Moțiunea de cenzura nu are numarul legal de semnaturi
Președintele Camerei Deputaților, liberalul Bogdan Olteanu, a declarat, joi, ca retrimite grupurilor PD din Camera și Senat moțiunea de cenzura, întrucât nu este întrunit numarul legal de semnaturi, pe document fiind 116 semnaturi, însa 115 nume. "În urma cu

Președintele Camerei Deputaților, liberalul Bogdan Olteanu, a declarat, joi, ca retrimite grupurilor PD din Camera și Senat moțiunea de cenzura, întrucât nu este întrunit numarul legal de semnaturi, pe document fiind 116 semnaturi, însa 115 nume.

„În urma cu câteva minute am primit din partea grupurilor parlamentare ale PD o moțiune de cenzura la adresa Guvernului Tariceanu. În urma verificarii condițiilor de valabilitate ale acestei moțiuni, potrivit Regulamentului Camerei Deputaților și a Regulamentului reunit, am decis și, în urma consultarii cu președintele Nicolae Vacaroiu, sa restituit acest text grupurilor parlamentare ale PD, întrucât nu se întrunește numarul necesar de semnaturi. Potrivit Regulamentului, numarul necesar de semnaturi este 116. S-au depus 115 semnaturi valabile. Urmeaza ca colegii colegii de la PD sa decida daca completeaza numarul de semnaturi sau doresc sa revina asupra deciziei”, a declarat Bogdan Olteanu.

Mediafax