Motive să fii frumoasă în prag de sărbători

De: Cătălina Matei / 13.12.2016, 13:28
Motive să fii frumoasă în prag de sărbători
Cele mai indragite vedete din showbiz au descoperit, in premiera, noile tendinte din industria frumusetii, participand la deschiderea celui mai nou centru dedicat femeilor- Chic Salon by Beauty ONE (Str. Silvestru, nr 79).

Ramona Badescu, Dana Savuica si Claudia Pavel (Cream) au aflat totul despre noile game si tratamente de ingrijire a tenului si corpului, intr-o atmosfera speciala, in spiritul sarbatorilor de iarna.

In cea mai noua locatie dedicata frumusetii si ingrijirii, poti incerca OxyGenera– un concept unic in tratamentele faciale cu Oxigen Hiperbaric si InfraRed Soft Laser cu rezultate incredibile in tratamentele anti-age si de lifting instant.

Este un sistem complex ce contine un impresionant numar de 5 tehnologii revolutionare inglobate acum intr-un singur echipament ce ofera rezultate dovedite in reintinerirea faciala. Ajuta la hidratarea imediata a tenului si confera o fermitate sporita acestuia. Ridurile si liniile fine sunt reduse pana la 98% si conturul fetei este vizibil imbunatatit prin stimularea productiei de colagen si elastina. Beneficii: Reface elasticitatea, fermitatea, vitalitatea si luminozitatea tenului. Oxygen hyperbaric de puritate medicala 98% Sistem revolutionar, destinat ridurilor si nu numai care inlocuieste traditionalele tratamente invazive cu Botox sau Acid Hialuronic Detine conceptul Soft Laser (Phooton OxygenMask) ce infuzeaza ingredientele active din produsul utilizat pana in derm Incearca un tratament ideal pentru tenul tau si bucura-te de rezultate vizibile de la prima sedinta!