Motivul incredibil pentru care Marius Niculae divorţează, după 14 ani de căsnicie!

De: Carmen Ulian / 14.11.2014, 09:29
Motivul incredibil pentru care Marius Niculae divorţează, după 14 ani de căsnicie!
Fotbalistul Marius Niculae şi soţia sa, Cristina, au decis să-şi spună "Adio", după 14 ani de căsnicie.

Divorţul a fost intentat de fotbalist, care cere şi custodia fetiţei lor, în vârstă de 3 ani şi 4 luni.

Conform spynews.ro, Marius şi Cristina s-au cunoscut în urmă cu 16 ani, la un majorat dat în cinstea unui prieten comun. Ea era elevă în clasa a XII-a, el era la început de carieră fotbalistică. S-au plăcut, s-au îndrăgostit şi aşa a început povestea lor. Numai că, după un timp, au apărut tot mai multe zvonuri, care nu-i făceau deloc cinste Cristinei.

În urmă cu aproximativ, opt ani, pe vremea când încă nu erau căsătoriţi, iubita fotbalistului a fost surprinsă în repetate rânduri în compania celui mai bun prieten al lui Marius, fără ca el să fie prezent. Asta pentru că, potrivit apropiaţilor cuplului, Cristina ar fi avut o relaţie amoroasă cu prietenul fotbalistului.

A auzit şi Marius aceste poveşti, dar încrederea şi dragostea pentru Cristina l-au orbit atât de tare, încât în 2008 a luat-o de nevastă şi după câţiva ani a devenit tată.

Aşa s-au scurs 14 ani de relaţie, sărbătoriţi chiar anul acesta pe 18 iunie, când credeau că vor rămâne împreună toată viaţa. Numai că Marius a intentat divorţ, pe data de 10 noiembrie, iar motivele sunt lesne de înţeles.