Motivul incredibil pentru care o mamă și-a înjunghiat bebelușul de 90 de ori

De: Gabriela Voicu / 12.07.2013, 15:30
Motivul incredibil pentru care o mamă și-a înjunghiat bebelușul de 90 de ori
Un bebeluș de opt luni este norocos că traiește după ce a fost înjunghiat de 90 de ori cu o foarfecă de mama lui, mai ales pe față.

Un bebeluș de opt luni este norocos că traiește după ce a fost înjunghiat de 90 de ori cu o foarfecă de mama lui, mai ales pe față, pentru că a mușcat-o de un sân în timp ce îl alăpta.

Xiao Bao a avut nevoie de mai mult de 100 de copci după incidentul care a avut loc în Xuzhou, estul Chinei.

Copilul locuiește cu mama lui și doi unchi, care își câștigă traiul reciclând gunoaie. Unul din unchi l-a descoperit pe Xiao Bao zăcând într-o baltă de sânge, în grădina casei, și l-a dus de urgență la spital.

Copilul a fost găsit de unchiul său

Mama copilului a mărturisit mai târziu că ea a fost cea care a înjunghiat copilul, după ce acesta a mușcat-o în timpul alăptatului.

Vecinii s-au rugat de autorități sa preia copilul, dar s-au lovit de un refuz categoric, pe motiv că mama nu este bolnavă psihic, iar copilul mai are doi unchi care ar putea să aibă grijă de el.

Bolile mintale rămân încă un subiect tabuu în China, unde nu sunt utilizate medicamente sau tratamente moderne pentru aceste cazuri. Potrivit unor statistici publicate în 2009 în jurnalul medical britanic The Lancet 91% dintre chinezii care suferă de boli mintale nu primesc tratament.