Motivul incredibil pentru care s-a sinucis o tânără la 26 de ani

De: Gabriela Voicu / 03.06.2013, 15:30
Motivul incredibil pentru care s-a sinucis o tânără la 26 de ani
Frankie Warren, o tânără de 26 de ani din Marea Britanie, s-ar fi sinucis dintr-un motiv banal, pe care alte fete probabil că nici nu l-ar fi băgat în seamă.

O tânără din Marea Britanie s-ar fi sinucis din cauza unei tunsori nereușite. Frankie Warren, în vârstă de 26 de ani, a fost dată dispărută de părinți, miercuri, după ce aceștia au aflat că nu s-a dus la serviciu. În ziua respectivă, tânăra îl contactase pe iubitul ei, Sam Cotton, în vârstă de 27 de ani.

Frankie nu a luat bani sau alte lucruri cu ea, având doar o cantitate mică de benzină în mașină când a dispărut, potrivit Daily Mail.

Poliția a spus că Frankie, care nu avea antecedente de boli psihice, era într-o stare „fragilă”, și toată lumea se îngrijora pentru siguranța ei.

Frankie Warren

Ei au descoperit o Honda Accord argintie abandonată în Sedgley, la 80 de kilometri de casa ei din Thornbury.

Ofițerii au descoperit un cadavru în pădure vineri seara și, dși trupul nu a fost identificat oficial, autoritățile cred că este Frankie.

Un purtător de cuvânt al poliției a declarat că moartea ei nu este tratată ca fiind suspectă.

Părinții îngrijorați ai lui Frankie au spus că ea era deprimată din cauza unei tunsori și că nu se pot gândi la alt motiv pentru care fiica lor s-ar fi sinucis.