Motivul incredibil pentru care un adolescent a gătit o pisică, la microunde

Apropo.ro / 20.11.2012, 20:00
Motivul incredibil pentru care un adolescent a gătit o pisică, la microunde
Un adolescent din Marea Bitanie a primit o pedeapsă de trei săptămâni și o zi pentru gestul incredibil de a omorî o pisică prin coacere. Află ce l-a împins să facă asta!

Jamie Blake, în vârstă de 19 ani, a băgat în cuptorul cu microunde o pisică luată de pe stradă după ce a crezut că aceasta vobește cu el.

A gătit pisica la microunde trei minute, timp în care a stat în pat și a privit scena. Tânărul se afla sub influența unor droguri.

El a declarat că pisica s-a certat cu el și i-a spus că fostul partener al mamei sale a injectat-o pe aceasta cu heroină.

Supărat de vorbele pisicii, el s-a răzbunat băgând-o în cuptorul cu microunde. După acest gest de mare cruzime, băiatul le-a spus, amuzat, prietenilor săi ce a făcut .

Jamie Blake a fost surprins de camere de supraveghere din cartier cum a luat o pisică de pe stradă, de ceafă, și a dus-o acasă. Din ancheta poliției se pare că a gătit-o a doua zi, când și-a înștiințat prietenii de fapta sa.

Părul pisicii a fost găsit pe hainele suspectului, în casă, dar și în cuptorul cu microunde.

Blake a fost speriat de pisica pe care a ucis-o. El a admis că a trebuit să o ucidă. Le-a povestit polițiștilor că era un mare iubitor de animale, iar mama sa nu îi permitea să ia unul în casă.

Dacă nu exista cearta dintre ei, pisica încă ar mai fi trăit astăzi.

Chiar și procurorii care anchetează acum cazul lui Jamie sunt stupefiați de veselia și lejeritatea cu care vorbește despre crimă. Nu își conștientizează fapta.

Autoritățile susțin că Jamie are probleme mentale, iar drogurile pe care le consumase au condus către o „tragedie”.

El va primi tratament de specialitate, dar va executa și 22 de zile de închisoare pentru fapta sa.