Motivul incredibil pentru care un bărbat a fost bătut de prietena sa cu 20 de ani mai în vârstă

De: Mia Nicolescu / 31.12.2012, 14:45
Motivul incredibil pentru care un bărbat a fost bătut de prietena sa cu 20 de ani mai în vârstă
Femeia în vârstă de 50 de ani l-a bătut pe bărbatul cu care se întâlnea pentru că acesta a ajuns la orgasm înainte să...

O femeie din Florida a fost arestată pentru că și-ar fi bătut iubitul mai tânăr după ce acesta ar fi refuzat să continue partida de sex aflată în desfășurare. Motivul? Bărbatul ajunsese deja la orgasm înainte ca partenera lui să se bucure de aceeași plăcere, scrie portalul american The Smoking Gun.

Sâmbătă seara, un martor i-a surprins pe cei doi parteneri certându-se și a chemat poliția. Jennie Scott l-ar fi lovit și zgâriat pe bărbatul cu 20 de ani mai tânăr decât ea.

Interogată de polițiști, femeia a povestit că ea și partenerul său „își ofereau reciproc plăceri sexuale orale în dormitor”. La un moment dat, Deleon „a terminat primul și s-a oprit din a-mi satisface plăcerile”, precizând că acesta a fost momentul în care a început cearta.

Jennie Scott s-a împotrivit arestului și a lovit geamul mașinii de poliție care o transporta. 

Deși se întâlnesc de mai bine de cinci ani, Jennie Scott, în vârstă de 50 de ani, se află doar într-o relație pasageră cu Jilberto Deleon, în vârstă de 32 de ani. 

Foto: The Smoking Gun