Motivul INCREDIBIL pentru care un bărbat și-a înscenat răpirea

De: Gabriela Voicu / 04.03.2013, 16:30
Motivul INCREDIBIL pentru care un bărbat și-a înscenat răpirea
Un bărbat din New York, SUA, a fost arestat și acuzat că și-a înscenat propria răpire, declarând că cineva l-a ținut captiv două săptămâni.

Un bărbat din New York a fost arestat și acuzat că și-a înscenat propria răpire pentru a evita să răspundă în fața iubitei lui, căreia trebuia să îi dea explicații cu privire la faptul că lipsise două săptămâni.

Rahmell Pettway, în vârstă de 36 de ani, a fost descoperit de trecători, săptămâna trecută, între două mașini parcate pe o stradă din Brooklyn, potrivit New York Post.

El avea mâinile și picioarele legate, iar gura îi era acoperită cu bandă adezivă. Ulterior Pettway s-a plâns din cauza unor dureri în zona coastelor și a declarat poliției că fusese răpit de doi bărbați și transportat cu o dubă albastră, pe 19 februarie. Aceștia l-ar fi ținut captiv două săptămâni și l-au plimbat cu mașina din loc în loc.

Când polițiștii au devenit suspicioși cu privire la răpirea bărbatului, acesta a recunoscut că inventase povesea pentru că i-a fost teamă de cum ar reacționa iubita lui, căreia trebuia să îi explice de ce fusese plecat două săptămâni.

El a fost arestat și acuzat pentru depunerea unei plângeri false.