Motivul incredibil pentru care un chinez a decis să-și taie mâna

De: Carmen Ulian / 06.02.2015, 09:00
Motivul incredibil pentru care un chinez a decis să-și taie mâna
La vârsta de 19 ani, un chinez a decis să-și taie o mână pentru a se salva dintr-o situație disperată.

Un tânăr chinez în vârstă de 19 ani a hotărât să-și taie o mână din cauza dependenței sale de internet. A crezut că numai așa va sta departe de obsesia sa.

Familia chinezului nu a dorit să-și dezvăluie identitatea dar au precizat pentru presă că este un gest de neacceptat. Mama acestuia tot nu-și poate reveni din șoc. Săptămâna trecută a intrat în camera acestuia, dar în locul său a găsit un bilet pe care scria: ”Am plecat la spital. Nu te îngrijora, mă întorc de dimineață”, fără a-i mai oferi și alte detalii.

Între timp, acesta era afară cu un cuțit de bucătărie și își tăia mâna din încheietură. A chemat un taxi care l-a dus la spital. Nu a mai luat și mâna cu el, ci a lăsat-o acolo unde a căzut.

Poliția a descoprit mai târziu restul de mână și au dus-o la spital, unde medicii au făcut toate eforturile pentru a o atașa. Ei nu garantează că va avea aceeași mobilitate ca înainte.

Gestul tânărului este motivat de dependența lui de internet. Experții spun că în China sunt peste 649 milioane de utilizatori, iar un număr de 24 de milioane dintre ei sunt dependenți. Din acest motiv s-au înființat campusuri militare de reabilitare.