Motivul incredibil pentru care un profesor a îmbătat trei eleve

De: Marian Andrei / 06.12.2013, 15:30
Motivul incredibil pentru care un profesor a îmbătat trei eleve
Un profesor australian, director adjunct la o școală din Coffs Harbour, este pus sub acuzare și, cel mai probabil că își va pierde și postul, pentru că a dus trei eleve la un motel și le-a dat să bea.

Și toate acestea nu pentru a întreține relații sexuale cu ele, așa cum probabil cei mai mulți dintre voi ați fi crezut, ci pentru un motiv mult mai prozaic.

Horoscop 2014 – Vezi ce prevăd astrele pentru zodia ta în 2014!

Profesorul le-a îmbătat pe cele trei fete, în vârstă de 16 și 17 ani, pentru a le putea convinge mai ușor să vandalizeze casa unui „dușman”.

După ce fetele au fost suficient de amețite, profesorul le-a îmbarcat în mașină și le-a condus până la destinație. Acolo, fetele, folosind spariuri cu vopsea, au scris și desenat obscenități pe pereții locuinței victimei, al cărui nume nu a fost făcut public.

Poliția a deschis o anchetă iar profesorul este acuzat de furnizarea de alcool unor persoane minore și recrutarea de minori pentru executarea de activități criminale.

Un purtător de cuvânt al Departamentului Educației a declarat, la rândul său, că profesorul a fost deja îndepărtat din școală pentru a „gestiona orice risc pentru elevi” și, probabil va fi exclus din învățământ.