Motivul pentru care Andreea Bălan nu îşi îmbracă fetiţa în haine scumpe

De: Cristiana Trifu / 09.08.2018, 10:54
Motivul pentru care Andreea Bălan nu îşi îmbracă fetiţa în haine scumpe
Andreea Bălan este una dintre cele mai apreciate artiste de la noi şi jurată în cadrul show-ului ”Te cunosc de undeva!”.

Andreea Bălan este cumpătată atunci când trebuie să îi cumpere fetiţei sale haine, preferând să achiziţioneze modele la preţuri modeste, şi nu creaţii de firmă, aşa cum alte vedete ar fi tentate să facă.  Motivul?!

“Sunt parinti care cumpara haine de brand copilului. Noi nu suntem adeptii acestui lucru, pentru ca un copil se murdareste, isi face hainele praf. Toate ghetutele Ellei sunt julite, de exemplu. Plus ca, in doua saptamani nu-i mai vin. George se ocupa mai mult de asta, se duce cu ea in magazine si probeaza, cumpara haine foarte accesibile si cat mai normale. Plus ca nu vreau s-o obisnuim cu branduri, ca nu vrem sa ne trezim cand o fi mai mare ca ne spune ca nu poarta nu stiu ce haina, ca nu e brand. De la inceput ne-am propus ca Ella sa nu ajunga sa se tavaleasca prin magazine, sa nu planga daca nu i se cumpara ceva. Adica sa stie ca ii iau jucaria asta pentru ca s-a stricat cealalta, ca ii iau papuceii astia pentru ca are nevoie de ei”, a declarat Andreea Bălan pentru ok.ro.