Motivul pentru care Cosmin Cernat s-a mutat în Canada – FOTO

Apropo.ro / 02.07.2018, 11:30
Motivul pentru care Cosmin Cernat s-a mutat în Canada - FOTO
Cosmin Cernat nu mai locuieste de ceva vreme in Romania. Prezentatorul concursului Exatlon de la Kanal D s-a mutat, alaturi de familie, in Canada. A facut acest pas in urma cu un an si jumatate.

„Am ales Canada pentru ca sunt un ziarist batran. Am faut putin cercetare inainte sa aleg. Din punctul meu de vedere sunt doua destinatii la ora actuala, pentru oamenii care doresc sa duc o viat linistita si sa-si creasca copiii intr-o directie pozitiva. Una este Canada si a doua este Australia. (..) Copiilor le-a palcut. Noi locuim acolo cu chirie.(..) N-avea niciun sens sa-mi iau casa pentru ca lucrurile sunt diferite. Oamenii judeca asa: daca eu triesc trei ani de zile bine, traiesc asa. Daca isi gaseste sotia sau sotul un job misto in Vancouver, se muta in alta parte. (..) Stam intr-un apartament dragut, intr-o zona foarte frumoasa. Eu in Canada am lucrat ca productor tv”, a declarat intr-un nterviu pentru viva.ro.

Veste mare pentru Cosmin Cernat: “După atâţia ani este momentul…” – FOTO&VIDEO

Cosmin Cernat s-a căsătorit, în mare secret,  cu Mădălina Moroşanu în 2011. Cei doi au trei copii: Cernat are două fiice, Ayana şi Maya, a căror mamă este fosta campioană mondială la atletism Monica Iagăr, de care omul de televiziune s-a despărţit în 2009, după o căsnicie de aproape nouă ani, iar Mădălina are un fiu tot dintr-o primă căsnicie eşuată, primul ei soţ fiind fiul celebrului om de televiziune Dumitru Moroşanu.