Motivul pentru care Julianne Moore îşi doreşte un Oscar

Apropo.ro / 17.02.2015, 09:15
Motivul pentru care Julianne Moore îşi doreşte un Oscar
Actriţa Julianne Moore, nominalizată, anul acesta, la premiile Oscar, pentru rolul din drama "Still Alice", a declarat într-un interviu recent că speră să câştige distincţia "pentru că este foarte importantă".

Deşi Julianne Moore, în vârstă de 54 de ani, a fost nominalizată de patru ori la premiile Oscar de-a lungul carierei, nu a reuşit să câştige niciodată, până în prezent, o statuetă, iar actriţa speră să obţină un astfel de trofeu la cea de-a 87-a ediţie a galei Academiei americane. Anul acesta, ea este nominalizată pentru rolul unei profesoare de lingvistică bolnave de Alzheimer din filmul „Still Alice”.

Moore este în competiţie pentru un premiu Oscar cu actriţele Marion Cotillard („Două zile, o noapte/ Deux jours, unu nuit”), Rosamund Pike („Fata dispărută/ Gone Girl”), Felicity Jones („Teoria întregului/ The Theory Of Everything”) şi Reese Witherspoon („Wild”).

Cea de-a 87-a ediţie a galei de decernare a premiilor Oscar va fi prezentată de Neil Patrick Harris şi va avea loc pe 22 februarie, la Los Angeles.

Mai multe detalii, pe mediafax.ro