Motivul pentru care Maria Șarapova țipă pe terenul de tenis

De: Carmen Ulian / 10.06.2014, 16:30
Motivul pentru care Maria Șarapova țipă pe terenul de tenis
Foarte mulți s-au întrebat de ce țipă Maria Șarapova ca din gură de șarpe în timpul unei partide de tenis. Explicația nu este pentru minori.

Atunci când se află în competiție, rusoaica Maria Șarapova urlă ca o leoaică de captează toată atenția celor din jur care nu înțeleg de ce face ea, ca multe altele, așa pe teren.

Ca mulți dintre bărbații aflați în tribune să asiste la un meci cu Maria, solistul de la Maroon 5 a dorit să afle și el dacă tenismena face așa și în pat. Cei doi au avut o relație în urmă cu câțiva ani, și s-a terminat destul de repede. Ceea ce el auzea pe teren nu se auzea și în pat, unde jucătoarea era tăcută.

Maria

Nici în carusel nu urlă….

Majoritatea bărbaților care o privesc fac legătura automat cu atmosfera posibilă din dormitor, dar se pare că țipetele Mariei Șarapova nu reprezintă decât o descărcare pe teren, ce nu are loc și în intimitate. Atunci când joacă, Maria este extrem de concentrată pe ceea ce face.

Cu o carieră de sportiv ca a ei, Maria se prea poate că a pus viața personală, inclusiv bărbații, pe planul doi sau chiar pe ultimul.

Așa că până la momentul în care va apărea acel bărbat pentru care să se concentreze și să se descarce și în dormitor, Maria va urla ca leoaica doar pe teren.