Motivul pentru care Măruţă s-a despărţit de RedBlonde şi trupa Zero

De: Nicoleta Nicolae / 27.07.2015, 12:55


Motivul pentru care Măruţă s-a despărţit de RedBlonde şi trupa Zero
În ultima ediţie a emisiunii sale din acest sezon, Cătălin Măruţă a anunţat că, după opt ani de colaborare, "veveriţele" de la Redblonde şi trupa Zero nu vor mai apărea din toamnă în platoul emisiunii "La Măruţă".


Explicaţia este simplă şi are legătură cu formatul emisiunii, consemnează Libertatea.ro. Schimbările în tematica show-ului, adică accentul pus în ultimele luni pe popularizarea mai multor cazuri sociale, au făcut ca responsabilii cu partea muzicală a emisiunii să nu mai aibă când şi cum să intervină cu piesele şi fragmentele muzicale care-i făcuseră cunoscuţi.

„O să îi mai vedeţi în emisiune. O să vină cu piese, şi trupa Zero, şi RedBlonde”, a promis Cătălin Măruţă.

Pentru trupa Zero urmează un turneu prin ţară din toamnă, iar pentru Alina şi Mădălina, frumoasele de la Redblonde, continuă cântările şi se pregătesc, bineînţeles, noi piese.

„Nu ne-am dat seama când au trecut opt ani de zile. În general, când lucrezi alături de oameni deosebiţi, se întâmplă să pierzi noţiunea timpului. Rămânem cu atâtea amintiri frumoase, cu o experienţă incredibilă, dar mai presus de toate astea, rămânem cu nişte prieteni care pentru noi au devenit o a doua familie. Mulţumim Cătălin Măruţă (ce ar mai fi de spus, ne eşti ca un frate mai mare), mulţumim colegelor noastre Alina şi Mădălina, adică RedBlonde (vă iubim şi noi, ştiţi asta). A fost o onoare!!! Iar pentru voi, prieteni ai trupei Zero, pregătim un album nou nouţ pe care îl vom lansa în toamnă şi pe care îl vom promova printr-un turneu în ţară”, au scris băieţii de la trupa Zero, pe Facebook.