Motivul uimitor pentru care o femeie a închiriat un munte întreg

De: Carmen Ulian / 28.12.2014, 16:30
Motivul uimitor pentru care o femeie a închiriat un munte întreg
Soția unui om de afaceri din China a închiriat un munte întreg, fără să o intereseze câți bani dă. Motivul pentru care a făcut acest lucru este uimitor.

Gan Lin, 33 de ani, este profesoară, iar în timpul rămas după școală face planuri de investiții cu banii soțului ei. După ce a observat cât de puține cunoaște fiica ei Yin Gan, elevă în clasa a patra la o școală din Chongquing, a decis să rezolve problema cât mai simplu.

Gan a închiriat de la municipalitatea locală un munte cu o fermă de 1,3 hectare. Deși plătește lunar o chirie de 5.000 de dolari, Gan este de părere că investiția merită, mai ales că este vorba de educația copilului ei. Astfel, în fiecare zi micuța ei de 9 ani și prietenele acesteia învață despre natură de la Gan, așa cum numai o profesoară știe să predea.

Gan si fiica ei

Gan și fiica sa, Yin Gan

Gan consideră că nu doar fiica sa știe puține despre mediul înconjurător, ci și ceilalți copii din oraș. Ea este de părere că a avut o idee bună, mai ales că lecția se predă direct în natură și nu într-o clasă banală de școală. Cei mici învață acum lecțiile despre natură mult mai ușor. Speră că va atrage și ceilalți elevi pe munte, la lecțiile libere.