MotoPC

Apropo.ro / 29.08.2006, 12:39
MotoPC
Daca vrei sa-ti cumperi motor la comanda, te duci la cei care fac treaba asta, de pilda American Chopper. Daca vrei sa-ti configurezi cel mai tare PC, ii cauti pe cei care se ocupa de treaba asta, de exemplu pe Alienware. Dar daca vrei un computer incorporat intr-o motocicleta ce faci?

Daca vrei sa-ti cumperi motor la comanda, te duci la cei care fac treaba asta, de pilda American Chopper. Daca vrei sa-ti configurezi cel mai tare PC, ii cauti pe cei care se ocupa de treaba asta, de exemplu pe Alienware. Dar daca vrei un computer incorporat intr-o motocicleta ce faci? Simplu. Apelezi la americanii de la Chopper Computer.

Oamenii astia iau una bucata cadru de motor, il vopsesc in trei straturi cu tot delul de flacari si nebunii, il umplu cu ultimile racnete de componente si pe urma ti-l livreaza acasa (dar numai daca locuiesti in Statele Unite).

Rezervorul de benzina se umple cu apa care va servi pentru racirea componentelor PC-ului ( da, nu glumim!), dar saua din piele naturala e doar de frumusete. Ca doar nu te apuci sa te joci calare pe computer. Bine, treaba ta!

Chopper-ele au nume cool, cum ar fi Blue Flame, Green Ghost sau Red Tribal Flame si au preturi incepand de la 3.000 USD. Cu toate astea, le poti duce lejer peste bariera de 10.000 USD. Kit-ul de baza Red Tribal Flame de pilda, are urmatoarea configuratie: procesor AMD Athlon 64 3800+ la 2,4 GHz, 1GB – RAM, placa grafica eVGA GeForce 6800 XT (256MB), hard disk cu capacitatea de 250GB, doua DVD writere si sistem de racire cu apa, potrivita pentru asemenea masina – pardon, motocicleta – de gaming.

Bineinteles ca n-are rost sa iesi pe autostrada cu un PC Chopper, pentru ca nu se urneste decat in combinatie cu un monitor si numai prin lumea digitala.

Preturi: de la 3.000 USD

http://www.choppercomputers.com/