Motorola a lansat un media player mobil

Apropo.ro / 04.01.2008, 13:20
Motorola a lansat un media player mobil
Motorola a prezentat un media player mobil care permite vizualizarea de emisiuni in direct, videoclipuri la cerere sau programe inregistrate.

Motorola, al treilea mare producator de telefoane mobile la nivel mondial, a prezentat, joi, un media player mobil care permite vizualizarea de emisiuni de televiziune in direct, videoclipuri la cerere sau programe salvate pe instrumente digitale de inregistrare, transmite Reuters.

Televiziunea mobila, aflata intr-un stadiu incipient de dezvoltare, se alatura programelor de surfing si difuzare de muzica pe Internet, in calitate de serviciu wireless in expansiune care va majora veniturile companiilor din sectorul de profil, pe masura ce tarifele pentru convorbirile in sistemul de telefonie mobila scad.

Dispozitivul, cu un ecran de 10,9 centimetri, utilizeaza carduri de memorie cu o capacitate de pana la 90 de minute de clipuri video si va fi expus saptamana viitoare, la salonul de produse electronice de la Las Vegas, a anuntat compania.

Player-ul DHO1 realizat de Motorola este compatibil cu DVBH, un set de standarde tehnologice pentru difuzarea programelor TV pe dispozitivele mobile, sustinut de cel mai mare producator mondial de telefoane mobile, Nokia, dar si de autoritatile europene.