Motreanu: Democratii fac un joc parsiv în cazul votului uninominal

Apropo.ro / 23.07.2007, 14:14
Motreanu: Democratii fac un joc parsiv în cazul votului uninominal
Secretarul general al PNL, deputatul Dan Motreanu, membru în Comisia parlamentara de elaborare a codului electoral, a declarat, luni, pentru MEDIAFAX, ca PD, în pofida faptului ca sustine public introducerea sistemului de vot uninominal, nu îsi doreste de fapt acest lucru. "Fie

Secretarul general al PNL, deputatul Dan Motreanu, membru în Comisia parlamentara de elaborare a codului electoral, a declarat, luni, pentru MEDIAFAX, ca PD, în pofida faptului ca sustine public introducerea sistemului de vot uninominal, nu îsi doreste de fapt acest lucru.

„Fie Emil Boc nu stie ce se întâmpla pe scena politica româneasca si este – asa cum a zis colegul meu Remes – mai mult în aer, fie se adeveresc multe lucruri care se vehiculeaza si anume faptul ca PD face un joc foarte bun de imagine anuntând ca sustine introducerea votului uninominal, dar de fapt nu doreste introducerea lui”, a declarat Motreanu, raspunzând solicitarii adresate de catre PD liberalilor cu privire la sustinerea votului uninominal.

De asemenea, Motreanu a sustinut ca, din ultimele declaratii publice, reiese o diferenta de opinie între presedintele Traian Basescu si PD pe tema votului uninominal. El a mentionat totodata ca PNL este partidul care a depus la Parlament, în urma cu patru ani, un proiect de lege asemanator celui elaborat de Pro Democratia.

Mediafax