Mourinho îi cere lui Crespo sa ia o decizie

Apropo.ro / 13.07.2004, 10:20
Mourinho îi cere lui Crespo sa ia o decizie
Antrenorul echipei Chelsea, Jose Mourinho, i-a dat termen 11 zile jucatorului argentinian Hernan Crespo pentru a se decide daca ramîne sau nu la echipa engleza, la care evolueaza și atacantul român Adrian Mutu. Nemulțumit de faptul ca atacantul argentinian nu și-a reluat înca

Antrenorul echipei Chelsea, Jose Mourinho, i-a dat termen 11 zile jucatorului argentinian Hernan Crespo pentru a se decide daca ramîne sau nu la echipa engleza, la care evolueaza și atacantul român Adrian Mutu.

Nemulțumit de faptul ca atacantul argentinian nu și-a reluat înca pregatirea cu Chelsea, Mourinho i-a cerut acestuia sa decida daca dorește sa-și continue cariera la gruparea engleza înaintea plecarii în turneul din Statele Unite, pe 21 iulie.

„Nu înțeleg de ce Crespo întîrzie. Și-a cerut scuze și totul a revenit la normal. Dar, vreau sa plec în Statele Unite cu un lot bine definit. Daca Crespo va pleca, vom achiziționa un nou atacant. Dar totul depinde de el. Nu vreau sa lucrez cu jucatori care nu sînt pregatiți sa ramîna suta la suta”, a spus Mourinho.

Antrenorul portughez nu și-a ascuns interesul pentru atacantul echipei Olympique Marseille, Didier Drogba.

„Apreciez calitațile sale. Este un atacant rapid și puternic, care lupta pentru reușita echipei. Este un jucator care poate obține multe succese”, a mai spus antrenorul echipei Chelsea.

Presa engleza a scris, în urma cu doua zile, ca Chelsea a facut o oferta de aproximativ 33 de milioane de euro pentru Drogba, dar antrenorul portughez a afirmat ca are în echipa suficienți atacanți daca Hernan Crespo nu va pleca la alta formație.

Mediafax