Movieplex sarbatoreste un an de la deschidere!

Apropo.ro / 11.04.2006, 12:37
Movieplex sarbatoreste un an de la deschidere!
Pentru a sarbatori cum se cuvine, Movieplex are promotii speciale inainte de sarbatorile de Pasti ... Movieplex Cinema implineste un an de la deschidere. De aceea, Movieplex ofera un cadou tuturor vizitatorilor sai: pe langa multe filme noi, in saptamana 17-20 Aprilie,

Pentru a sarbatori cum se cuvine, Movieplex are promotii speciale inainte de sarbatorile de Pasti …

Movieplex Cinema implineste un an de la deschidere.

De aceea, Movieplex ofera un cadou tuturor vizitatorilor sai: pe langa multe filme noi, in saptamana 17-20 Aprilie, pentru un bilet cumparat, se primeste inca unul gratuit!

In aprilie si mai, la Movieplex se pot viziona filme noi: V for Vendetta, cu Natalie Portman si Hugo Weaving, Ask the Dust, cu Colin Farrel, Salma Hayek, Crash, cu Sandra Bullock, Don Cheadle si Matt Dillon, Mission: Impossible III, cu Tom Cruise si Ving Rhames, Da Vinci Code, cu Tom Hanks, Audrey Tautou si Jean Reno.

Situat la etajul al doilea al complexului comercial Plaza Romania, Movieplex este unul dintre cele mai mari cinematografe din Balcani. Movieplex gazduieste 11 sali de cinema, pe doua nivele, cu o capacitate totala de 2537 de locuri. (dintre care 26 pentru persoane cu dizabilitati).

Facilitatile Movieplex sunt construite pentru a oferi cel mai confortabil mod de a viziona un film, cu echipamente de ultima generatie de sunet si proiectie.

Movieplex dispune de o sala speciala, cu facilitati de lux – Sala Lounge – cu 44 de locuri, unde se pot viziona filme noi si premiere. In cadrul acestei sali functioneaza si un un bar propriu.

Movieplex isi asteapta vizitatorii inaintea sarbatorilor de Pasti pentru a sarbatori impreuna un an de la deschidere!

Anchor Grup

Tags: