Moyes: Este dezamagitor ce s-a întâmplat la București

Apropo.ro / 20.09.2005, 10:37
Moyes: Este dezamagitor ce s-a întâmplat la București
Tehnicianul echipei Everton, David Moyes, a declarat ca este dezamagitor ce s-a întâmplat la București, în meciul cu Dinamo, scor 1-5, dar considera ca nu trebuie sa se faca prea mare caz de aceasta înfrângere, informeaza agenția Sportinglife. "Accept acest rezultat daca asta

Tehnicianul echipei Everton, David Moyes, a declarat ca este dezamagitor ce s-a întâmplat la București, în meciul cu Dinamo, scor 1-5, dar considera ca nu trebuie sa se faca prea mare caz de aceasta înfrângere, informeaza agenția Sportinglife.

„Accept acest rezultat daca asta înseamna ca vom termina pe locul patru în campionat în fiecare an. Ceea ce s-a întâmplat în România a fost dezamagitor, toata lumea este conștienta de acest lucru, dar nu trebuie sa facem un caz mai mare decât este”, a spus Moyes.

David Moyes a precizat ca are sprijinul președintelui clubului, Bill Kenwright. „Președintele ma susține. Dar el este și un suporter al echipei la fel ca oricine și îl doare când nu obținem rezultate. El este șeful și vrea de la mine rezultate – asta este treaba mea. El nu aduce presiune, pentru ca nu este vorba de David Moyes, ci despre Everton: echipa și clubul”, a subliniat Moyes.

Everton joaca, luni seara, în deplasare, în compania formației Arsenal Londra, în etapa a VI-a a campionatului.

Mediafax