Mr. Bean s-a despărțit de soția lui, după o căsnicie de 23 de ani

De: Marian Andrei / 15.04.2014, 10:00
Mr. Bean s-a despărțit de soția lui, după o căsnicie de 23 de ani
Actorul britanic Rowan Atkinson, cunoscut pentru interpretarea personajului Mr. Bean, s-a despărțit de soția lui, Sunetra, după o căsnicie de 23 de ani.

Deși Rowan Atkinson nu a confirmat oficial despărțirea de soția lui, Sunetra, actorul a alimentat speculațiile în acest sens după ce a fost fotografiat în timp ce se plimba într-un parc din Londra alături de actrița Louise Ford, în vârstă de 31 de ani.

Rowan Atkinson a jucat alături de Louise Ford, în 2013, în piesa de teatru „Quartermaine’s Terms”, de Simon Gray, într-o montare realizată la West End Theatre din Londra.

Rowan Atkinson, născut pe 6 ianuarie 1955, este un renumit actor de comedie britanic, devenit celebru datorită personajului Mr. Bean, pe care l-a interpretat într-un serial TV omonim. Serialul a cuprins 14 episoade, difuzate la televiziunea britanică între anii 1990 și 1995, și a fost preluat de televiziunile din peste 200 de țări.

Mr. Bean, personajul creat de el, „un copil mare într-un corp de adult”, celebru pentru gafele sale, se exprimă cel mai adesea prin onomatopee și poartă același sacou din stofă uzată, pantaloni prea scurți și nu se poate despărți de Teddy, ursul său din pluș, care îi este și confident.