“Mr Selfridge” transformă shopping-ul într-un adevărat spectacol

De: Cătălina Matei / 11.01.2017, 13:02
“Mr Selfridge” transformă shopping-ul într-un adevărat spectacol
În fiecare duminică, de la 20:00 la 22:00, Happy Channel îi invită pe telespectatori să urmărească serialul britanic fenomen “Mr Selfridge”, care spune povestea unuia dintre cei mai importanţi oameni din industria de fashion de începutul secolului trecut.

Mr. Selfridge a fost un vizionar în adevăratul sens al cuvântului, iar despre el se spune că a pus bazele marketing-ului, revoluţionând lumea shopping-ului, transformând-ul într-un adevărat spectacol.

Cei din faţa micilor ecrane vor admira costumele, accesoriile şi decorurile de epocă. Rochii şi costume bărbăteşti elegante, dantele şi broşe strălucitoare, umbrelele delicate, bastoane sofisticate vor întroduce telespectatorii în atmosfera La Belle Epoque. Filmările s-au realizat în mai multe locaţii: într-un studio din nordul Londrei a fost construită o replică a interiorului magazinului lui Harry Selfridge, din 1909, in timp ce exteriorul, a fost recreat în localitatea Kent.

Aşadar, duminicile, de la 20:00 la 22:00, telespectatorii îi vor reîntâlni pe: Jeremy Piven, Amanda Abbington, Gregory Fitoussi, Tom Goodman-Hill, Trystan Gravelle, Katherine Kelly, Aisling Loftus, actorii ce dau viaţă personajelor fascinante din serialul “Mr Selfridge”, difuzat pe Happy Channel.