Mr Vik a filmat clip “Sensual” în Brazilia!

Apropo.ro / 05.07.2018, 10:56
Mr Vik a filmat clip “Sensual” în Brazilia!
Artistul a colaborat cu Rodrigo Reys si a dansat pana la epuizare!

Mr Vik a scos din sertar o piesa pe care astepta sa o lanseze de ceva timp. Acum a venit insa momentul, iar colaborarea cu Rodrigo Reys a facut din single-ul “Sensual” o melodie plina de culoare si vibe. Videoclipul filmat in Brazilia se lanseaza la noi prin casa de discuri Sprint Music, cu care Mr. Vik are o stransa colaborare.

“Undeva, in 2011, am ajuns pentru prima data in Brazilia. Plimbandu-ma pe strazi, prin Bello Horizonte, fiind vrajit de vibe-ul plin de viata, am auzit pentru prima data Funk Brazilian…Am zis, Wow ce-i asta? Si de atunci am ramas cu o dorinta arzatoare in interiorul meu de a realiza si eu candva o piesa in stilul acesta!

Asa ca a sosit si momentul mult asteptat. Colaborarea mea cu Rodrigo Reys a pornit odata cu proiectul Julio Rocha pe care l-am produs si compus impreuna cu el! Piesa “Sensual”sta in sertar de mai bine de un an, ea s-a concretizat in momentul in care l-am invitat pe Rodrigo sa o cante alaturi de mine! Rodrigo este un foarte talentat cantaret si compozitor de muzica Sertanejo. Piesa este compusa in totalitate de mine, iar textul l-am facut impreuna cu el. Filmarile clipului au fost cordonate in Brazilia de catre Julio Rocha  si in Romania de Claudiu Stan.

Filmarile clipului au fost pline de energie, ne-am distrat alaturi de cele 8 dansatoare si am dansat pana la epuizare! Ii multumesc din suflet fratelui meu Julio Rocha pentru tot ajutorul acordat in Brazilia (love you Papasito)”, marturiseste, incantat, Mr Vik.