MTV EMA 2013: Află cine sunt câştigătorii!

De: Cătălina Matei / 11.11.2013, 10:38
MTV EMA 2013: Află cine sunt câştigătorii!
MTV EMA 2013 şi-a desemnat aseară câştigătorii, în cadrul unui show grandios ce s-a desfăşurât la Amsterdam. MTV România a transmis live şi ceremonia covorului roşu, pentru care s-au folosit nu mai puţin de 3.000 de metri de material.

Organizatorii au montat un show grandios. Premiile MTV EMA au aterizat la Arena Ziggo Dome dintr-o navă spaţială şi au oferit fanilor din toată lumea un spectacol extravagant, cu multe costume desprinse parcă din filmele SF. MC-ul întregulu eveniment a fost Redfoo de la LMFAO.

Show-ul a debutat cu Miley Cyrus, într-o rochie argintie mulată şi a cântat cu un microfon în formă de rachetă „We Can’t Stop”. Alături de ea pe scenă, pentru un dans foarte senzual s-a aflat şi Little Britney şi au devenit foarte intime, spre deliciul publicului, care a avut din nou subiect de bârfă. Cântăreaţă şi-a arătat corpul impecabil lucrat în a doua reprezentaţie a serii  – „Wrecking Ball”, când a îmbrăcat un body alb.

Radiind de energie, Redfoo a început petrecerea într-un costum „Men în Black”, dar hainele lui nu s-au rezumat doar la atât. Redfoo a avut cele mai excentrice şi mai multe schimbări vestimentare dintre toţi prezentatorii din istoria show-ului.

 

Katy Perry a fost o apariţie la înălţime… la propriu! Ea a început să cânte „Unconditionally” stând pe o prăjină la aproape 10 metri de sol. La final, a plutit deasupra scenei îmbrăcată într-un costum strălucitor cu aplicaţii de oglindă care au reflectat multitudinea laserelor din Ziggo Dome.

 

Bruno Mars a cucerit spectatorii EMA cu o reprezentaţie specială a piesei „Gorilla” acompaniat de bând, lumini de neon şi o dansatoare la bară.

Fanii din toată lumea au votat pentru favoriţii lor, iar premiile MTV EMA au înregistrat în total un număr record de voturi: 292 de milioane, care au decis câştigătorii din acest an.

 

Lista câştigătorilor MTV EMA 2013:

 

BEST SONG

Bruno Mars – „Locked Ouţ Of Heaven”

 

BEST VIDEO

Miley Cyrus – „Wrecking Ball”

 

BEST NEW

Macklemore & Ryan Lewis

 

BEST FEMALE

Katy Perry

 

BEST MALE

Justin Bieber

 

BEST POP

One Direction

 

BEST LIVE

Beyoncé

 

BEST HIP HOP

Eminem

 

BEST ROCK

Green Day

 

BEST ELECTRONIC

Avicii

 

BEST ALTERNATIVE

Thirty Seconds To Marş

 

BEST LOOK

Harry Styles

 

BIGGEST FANS

Tokio Hotel

 

BEST WORLD STAGE

Linkin Park – Mexico 2012

 

BEST PUSH

Austin Mahone – April 2013

 

BEST WORLDWIDE ACT

李宇春Chris Lee (Mainland China/Hong Kong/Southeast Asia/Taiwan)

 

GLOBAL ICON

Eminem