MTV Europe Music Awards – Marii câştigători, ţinute şoc, bârfe din culise, poze

Apropo.ro / 07.11.2011, 11:56
MTV Europe Music Awards – Marii câştigători, ţinute şoc, bârfe din culise, poze
Duminică seara, MTV România a transmis în direct MTV Europe Music Awards (EMA), a căror gală a avut loc în acest an la Odyssey Arena din Belfast.

Show-ul, desfăşurat pe mai multe scene situate în diverse locaţii din Belfast, a fost precedat de prezentarea artiştilor şi invitaţilor pe covorul… roz! Selena Gomez a avut pregătite nu mai puţin de 9-10 ţinute vestimentare.
Bruno Mars şi trupa lui au avut de asemenea o aparitie interesantă, în sacouri roz, asortate perfect la covor, declarând că poartă stilul „Barbie”. Cu artificii, zăpada artificială, nenumărate decoruri impresionante instalate pe rând, show-ul MTV EMA din acest an a transformat Odyssey Arena într-un adevărat spectacol de lumină şi culoare.

Primul premiu a fost luat de Katy Perry la categoria „Best Live”. Artista care a uimit asistenţa cu părul său roz asortat cu un outfit pe măsură, creat de Jeremy Scott, a declarat că a cântat în urmă cu 10 zile pe aceeaşi scenă. Se pare că acel concert i-a purtat noroc, ea deschizând astfel seria fericiţilor artişti care au plecat acasă cu un trofeu MTV EMA sau mai multe. Marea câştigătoare a serii a fost Lady Gaga care a primit 4 premii: pentru „Best Female”, „Biggest Fans”, Best Video şi „Best Song” – la această categorie a declarat plângând că „am ştiut de ce acest cântec, Born This Way, e atât de special pentru mine. Am simţit asta atunci când l-am scris”.

Lady Gaga s-a dovedit extravagantă şi în afara scenei, potrivit informaţiilor din culise, ea a cerut o temperatură constantă de 32 de grade Celsius în cameră şi foarte multă miere pentru a-şi menţine vocea.
Legendara formaţie rock Queen a fost recompensată cu premiul „Global Icon”, mai ales că în acest an se împlinesc 40 de ani de la fondarea trupei. Categoriile „Best Male” şi „Best Pop” au fost câştigate de Justin Bieber care a mulţumit „familiei şi fanilor mei, voi sunteţi motivul pentru care mă aflu acum şi aici”, a încheiat artistul, care a avut şi el o cerinţă specială: 12 sticle roşii şi mov cu apă vitaminizată.

Şi Bruno Mars a fost recompensat cu 2 premii MTV EMA la categoriile „Best New” şi „Best Push”. Când a urcat pe scenă pentru a ridica primul trofeu, fericit şi emoţionat artistul a declarat: „nu am fost niciodată în postura asta, nu ştiu ce să fac… Urmaţi-vă visele, de fapt cred că e prea banal să spun asta … Dar vreau să vă mulţumesc vouă, fanilor mei, că m-aţi votat, şi trupei şi managerului meu. Vă iubesc pe toţi”, a încheiat el. La „Best Hip-Hop” câştigator a fost Eminem la „Best Rock” – Linkin Park, 30 Seconds To Mars au părăsit Belfast cu premii pentru „Best Alternative” şi „Best World Stage”, iar categoria „Best Worldwide” a fost câştigată de formaţia coreeană Bigbang.
Cel mai şocant moment al show-ului a avut loc în timp ce Hayden Panettiere (interpreta personajului Claire din serialul Heroes) s-a trezit pe scenă în timp ce prezenta nominalizarile pentru „Best Song” cu un bărbat complet gol lângă ea.

Mai mult de .000 de fani au urmărit show-ul MTV EMA din Belfast şi concertele susţinute de Justin Bieber, David Guetta, Lady Gaga, Bruno Mars, Coldplay, Red Hot Chili Peppers, Jessie J, LMFAO, Snow Patrol şi Queen – Brian May şi Roger Taylor împreună cu Adam Lambert (voce) au interpretat pentru toţi cei prezenţi la Odyssey Arena ‘The Show Must Go On’, ‘We Will Rock You’ şi ‘We Are The Champions’. Jessie J a sustinut un moment emoţionant dedicat artistei Amy Winehouse.

Lady Gaga: Best Female;
Best Song – ‘Born This Way’;
Best Video – ‘Born This Way’: Biggest Fans
Justin Bieber: Best Pop;
Best Male

Thirty Seconds To Mars: Best Alternative;
Best World Stage
Bruno Mars: Best New;
Best Push
Queen: Global Icon
Eminem: Best Hip Hop
Katy Perry: Best Live
Linkin Park: Best Rock
BIGBANG: Best Worldwide