MTV îi dedică 3 zile lui Michael Jackson!

Apropo.ro / 26.06.2009, 20:16
MTV îi dedică 3 zile lui Michael Jackson!
Neaşteptata veste a decesului lui Michael Jackson a luat prin surprindere întreaga lume! MTV, postul de televiziune a cărui istorie se confundă practic cu cariera marelui artist, îi dedică acest weekend legendarului Michael Jackson.

Începînd de astăzi, 26 iunie, şi pînă duminică, 28 iunie, “M is for Michael” la MTV şi www.mtv.ro! Vineri, în direct din platoul MTV, VJ Oana rememorează legendara carieră a superstarului alături de vedete din showbiz-ul românesc a căror carieră a fost influenţată de Michael Jackson. Tot astăzi, MTV va transmite în direct întîlnirea pe care fan-clubul lui Michael Jackson din România a pus-o la cale pe stadionul Lia Manoliu unde celebrul artist a concertat în 1992.

Mai mult, în aceste trei zile, MTV va difuza la MTV News noi informaţii şi imagini despre ce se întîmplă cu fanii cîntăreţului în aceste momente la New York şi Londra, dar şi ultimele declaraţii date de familia şi prietenii lui Michael. De asemenea, telespectatorii MTV pot urmări întreaga poveste a legendei pop dar şi toate videoclipurile celebrului artist. Toate acestea pot fi urmărite şi pe site-ul www.mtv.ro!

Moartea lui Michael Jackson este o pierdere uriaşă pentru întreaga omenire. A fost un artist incredibil, un geniu muzical care a influenţat generaţii de fani. Michael a depăşit graniţele culturale şi geografice şi a ridicat videoclipurile muzicale la rang de artă. Cei aproape 28 de ani de cînd a apărut primul videoclip al artistului pe MTV şi susţinerea primită pe parcursul întregii cariere l-au făcut pe Michael Jackson să fie extrem de legat de MTV. Prin muzica lui va trăi în continuare şi ne va bucura sufletele pentru totdeauna