MTV în haine noi

Apropo.ro / 31.03.2008, 00:00
MTV în haine noi
Din 1 aprilie, echipa VJ-ilor MTV se măreşte. Îi urmărim în continuare pe Ela, Cristi Stanciu şi VJ Dox, dar ne bucurăm de trei apariţii noi: VJ Escu, VJ Oana şi VJ Paul. Fetele MTV, Ela şi Oana, au arătat într-o şedinţă foto inedită pentru PRO TV Magazin ce înseamnă energia MTV.

VJ Oana – Prinţesa distracţiei face cursuri de aviaţie sportivă

O auzim la ProFM Dance, unde intră în legătură cu toţi amatorii de distracţie la emisiunea “Party Guide”. Prima parte a anului i-a mai adus însă o surpriză marca MTV. La acest post, Oana Tache ne prezintă “Dance Floor Chart” în fiecare vineri, la 20.30.

Viaţa ei profesională este din ce în ce mai efervescentă. Dar, cum se declară hiperactivă, şi în viaţa privată are o mulţime de obiective. Oana e studentă la zi la Facultatea de administraţie şi afaceri şi la ID la Facultatea de jurnalism, ambele la stat. De curînd, dimineţile de weekend şi le petrece tot la… facultate. S-a înscris la cursurile de aviaţie sportivă la Facultatea de aeronautică şi aeronave, unde deocamdată învaţă teorie despre schimbările de vreme. Abia în iunie o să înceapă să piloteze un avion adevărat. Şi mama ei a făcut astfel de cursuri, dar Oana e pregătită să meargă mai departe. “Eu o să sar şi cu paraşuta!”, declară ea încîntată. Noua VJ-iţă de la MTV aşteaptă cu nerăbdare anotimpul cald nu numai ca să se arunce din avion (cu paraşuta), ci şi să reia cursurile de alpinism.

Oana e îndrăgostită de munca la radio, dar prima ei iubire a fost televiziunea. Pe cînd avea doar cinci ani, a intrat în familia “Abracadabra”. Titus Munteanu a fost încîntat de energia ei debordantă şi astfel Oana s-a văzut şi în “Şcoala vedetelor”. “Îmi place la nebunie şi să cînt”, declară VJ-iţa MTV. “Acum, prezint la ProFM Dance şi la MTV şi îmi doresc să mă reapuc şi de muzică. Îmi plac stilurile R’n’B şi hip-hop şi sper să găsesc şi în domeniul muzical un proiect care să mă avantajeze”.

VJ Ela – Veterana MTV
Elena Voineag ne prezintă MTV News, US Top 20 şi weekend-urile speciale. Pe ea o vedem de nu mai puţin de patru ani la celebrul post muzical. Dar pasiunea Elei pentru această televizune datează din fragedă copilărie, cînd trimitea constant bomboane la redacţie.
Pînă în clasa a X-a, VJ Ela nu rata nici o olimpiadă de limba romănă sau engleză, învăţa toată ziua, purta aparat dentar şi avea probleme cu greutatea. În clasa a XI-a, a chiulit prima oară în viaţa ei, iar un an mai tîrziu, pe lîngă orele de la şcoală, venea şi la cursurile organizate de MTV. “Din 90 de persoane selectate pentru curs, eu am ajuns şi pe micul ecran. Şi din primul salariu primit mi-am cumpărat o rochie pentru Revelion”, îşi aminteşte ea de începutul în televiziune. Dar pasiunea ei pentru MTV datează din copilărie. Pe vremea aceea, abia apăruse Internetul şi Ela îşi căuta sîrguincioasă informaţii despre artiştii preferaţi. În plus, trimitea cu regularitate cutii cu bomboane la sediul MTV din Londra şi urmărea aproape non-stop programele lor. “Din fericire, la şcoală luam numai note mari şi nu am avut probleme cu mama”, povesteşte ea. VJ Ela şi-a început cariera la MTV în ultimul an de liceu, iar acum e studentă în anul IV la SNSPA – Facultatea de comunicare şi relaţii publice.

Ela iubeşte animalele şi e “mămica” a trei patrupede. “Am două pisici care au rămas la mine după ce fostul meu chiriaş a să le ia cu el”, povesteşte ea. Pisicile sînt extrem de rele cu cel de-al treilea patruped din casă… un cîine.

VJ Dox 
Este producător şi VJ la emisiunea “Yo!”, difuzată în fiecare joi, la 23.00 
Anul acesta, vrea să scoată un album hip-hop intitulat R.U.N.S., alături de R.A.C.L.A., Delikt şi DaHood 
Pînă acum, a colaborat în proiecte muzicale alături de Chelloo, Ombladon, Zale şi Bitză l Numele lui real este Andrei Veliman


VJ Escu 
Prezintă VJ Hitlist Romănia – topul celor mai difuzate melodii la MTV – în fiecare marţi de la 20.30, şi MTV News, de luni pînă vineri, de la 16.00 şi 21.30 
Moderează şi emisiunea radio ProFm’sCOOL 
Numele lui din buletin este Daniel Georgescu


VJ Paul 
În weekend-urile speciale, Paul are cîteva “pastile” tema­tice amuzante. El rîde de oameni, iar publicul are ocazia să rîdă cu şi de el 
Este actor şi coregraf 
Joacă în piesa “No One” la teatru Metropolis, alături de Răzvan Fodor, Adrian Ştefan şi Alexandru Secăreanu
Se numeşte Paul Duncă şi are 25 de ani

VJ Cristi Stanciu 
Prezintă MTV by Request – top realizat prin voturile telespectatorilor pe www.mtv.ro, în fiecare luni de la 20.30 
Este Playlist Manager MTV 
E pasionat de motoare şi are 27 de ani