MTV-ul cel trist salvat de duete

Apropo.ro / 17.06.2006, 16:32
MTV-ul cel trist salvat de duete
Ne-am obișnuit deja ca orice eveniment de muzica sa sufere mult la partea de organizare. S-a dovedit acest lucru de aproape fiecare data cand am participat. Totuși continuam sa mergem, sa ne convingem ca e așa... Premiile MTV 2006! Faptul ca Gala s-a mutat anul acesta

Ne-am obișnuit deja ca orice eveniment de muzica sa sufere mult la partea de organizare. S-a dovedit acest lucru de aproape fiecare data cand am participat. Totuși continuam sa mergem, sa ne convingem ca e așa… Premiile MTV 2006!

Faptul ca Gala s-a mutat anul acesta la Cluj n-a adus nici o ameliorare în seria de balbe celebre deja. În orașul în care trezirea se da la ora 8 dimineața, iar la ora 12 noaptea toata lumea doarme, muzicanții au încercat sa mai încalzeasca puțin atmosfera, mai ales ca afara ploua și era destul de frig. Dar acest lucru nu le-a prea ieșit nici macar fetelor de la Sugababes, care au cantat pentru o sala pe jumatate goala.

Pana la decernarea premiilor, Uniting Nations s-au trezit pe aeroport fara bagaje, iar însarcinat cu alergatura prin magazine pentru o noua garderoba a cantareților a fost Mircea Zara.

Începutul show-ului a fost „strong”! S-a întarziat cu mai mult de jumatate de ora caci nu se putea face transmisia, așa ca Hi-Q și-au facut trei intrari serioase pe scena, la a doua apelandu-se inclusiv la artificii, dar doar pentru cei din sala, caci telespectatorii n-au vazut nimic.

Sala Sporturilor, care oricum nu era prea mare, a fost cam goala, și asta dupa ce lumea spunea ca n-a mai reușit sa gaseasca bilete.

Premiile au fost și anul acesta umbrite de sonorizarea proasta. Înca de la repetiții artiștii erau disperați din cauza „marelui-fel” în care se auzeau. Și tocmai de aceea s-a mers pe mana play-back-ului sau cantatului peste pozitiv. Dar nici așa n-a sunat OK pentru ca se simțea imediat play-back-ul, iar atunci cand iei premiul pentru „best live” și faci ditamai imitația pe scena, așa cum au facut cei de le Proconsul, e… super!?

Poate cel mai discutat subiect înainte de premii a fost cel legat de nominalizari. Personaje nemulțumite de numele existente pe lista cu potențialii caștigatori. Iar cei mai barfiți au fost Morandi, care au caștigat și anul trecut și anul acesta cate un premiu pentru aceeași piesa.

Mai multe amanunte despre album și verdictul dat de redactorii Apropo, doar în ultimul numar.

Care au fost cele mai reușite momente ale serii, dar și cine au fost preferații clujenilor, afli numai din noul numar .

Tags: