MTV VMA 2012: Rihanna și-a afișat noua coafură și l-a sărutat pe Chris Brown (Video)

De: Gabriela Voicu / 07.09.2012, 11:57
MTV VMA 2012: Rihanna și-a afișat noua coafură și l-a sărutat pe Chris Brown (Video)
Rihanna și-a schimbat din nou look-ul, adoptând o coafură în stil "pixie", pe care a afișat-o ieri, la MTV Video Music Awards, desfășurat la Staples Center din Los Angeles.

Rihanna și-a schimbat de nenumărate ori coafura de-a lungul timpului, dar de data aceasta a ales să se tundă foarte scurt, așa cum nu am mai văzut-o până acum.

Adoptând stilul „pixie”, frumoasa cântăreață din Barbados și-a afișat noul look aseară, la MTV VMA 2012, când și-a surprins fanii și cu un gest îndrăzneț.

Astfel, în categoria momentelor memorabile de la ediția 2012 a MTV VMA este inclusă împăcarea dintre Rihanna și Chris Brown, cei doi îmbrățișându-se și sărutându-se pentru prima dată în public, după uriașul scandal din 2009, când el a bătut-o în plină stradă.

Rihanna și Chris Brown s-au întâlnit când artista a coborât de pe scenă după câștigarea unui premiu, iar primul care s-a ridicat s-o felicite a fost tocmai fostul ei iubit.

Atât Rihanna cât și Chris Brown au câștigat premii, aseară, la MTV VMA, cântăreața plecând acasă cu trofeul pentru MTV „Video of the Year”, în timp ce Brown a câștigat la categoria „Best Male Video”.

Rihanna s-a tuns

Marele învingător în cadrul MTV VMA 2012, poate fi considerat grupul One Direction, întrucât trupa britanică s-a impus la trei categorii de premii.

One Direction, alcătuit din cinci adolescenți, participanți la versiunea britanică a emisiunii concurs „The X Factor”, a învins artiști celebri, precum Rihanna și Justin Bieber la categoria „cel mai bun videoclip pop”, dar și pe compatrioții lor din trupa The Wanted, la categoria „cel mai bun artist debutant”.