Muhammad Ali a venit sprijinit în baston la nunta fiicei sale

Apropo.ro / 26.07.2007, 12:57
Muhammad Ali a venit sprijinit în baston la nunta fiicei sale
Fostul campion mondial Muhammad Ali, ajuns la vârsta de 65 de ani si chinuit de maladia Parkinson, nu se mai poate deplasa fara ajutorul bastonului, informeaza cotidianul Bild. Publicatia germana noteaza ca imaginile cu Muhammad Ali deplasându-se în baston sunt


Fostul campion mondial Muhammad Ali, ajuns la vârsta de 65 de ani si chinuit de maladia Parkinson, nu se mai poate deplasa fara ajutorul bastonului, informeaza cotidianul Bild.

Publicatia germana noteaza ca imaginile cu Muhammad Ali deplasându-se în baston sunt socante si dureroase. El a aparut pentru prima oara astfel la nunta fiicei sale, Laila Ali, în vârsta de 29 de ani, care a mers pe urmele tatalui sau si care este campioana mondiala la box feminin.

Multi adversari au cedat în fata vitezei si a usurintei cu care „dansa” în ring, însa în 1984 verdictul medicilor a fost unul dureros: Muhammad Ali suferea de maladia Parkinson. Acum, dupa 23 de ani, fostul pugilist este doar o umbra a marelui campion. Însa ramâne un luptator. Muhammad Ali, de trei ori campion mondial la categoria grea, nu a dorit cu niciun chip sa paraseasca nunta fiicei sale, ce a avut loc la Ritz Carlton Hotel, în orasul Marina Del Rey, din California.

Laila Ali s-a casatorit cu fostul star din NFL Curtis Conway, în vârsta de 36 de ani, iar la petrecere au fost prezenti 200 de invitati.

În drumul spre altar, Laila Ali s-a aplecat asupra tatalui sau si l-a sarutat. Un semn de multumire pentru felul în care lupta împotriva bolii sale.

Muhammad Ali a venit la nunta împreuna cu sotia sa, Veronica Porsche Anderson. La petrecere au fost prezentii si fiii lui Curtis Conway, gemenii Cameron si Kelton, în vârsta de 12 ani.

Laila Ali, aflata la a doua casatorie, dupa ce în 2005 a divortat de fostul sau promotor, Johnny McClain, a purtat o rochie de culoarea sampaniei. Ea si sotul sau s-au cunoscut în urma cu doi ani, la o petrecere organizata de Curtis Conway.