Multă pasiune şi două lumi total diferite unite prin dans în cel mai recent videoclip al lui Pepe, “Da Sau Nu”

Apropo.ro / 03.02.2015, 15:57
Multă pasiune şi două lumi total diferite unite prin dans în cel mai recent videoclip al lui Pepe, “Da Sau Nu”
La doar două săptămâni de la lansare, noul single al lui Pepe, “Da Sau Nu”se bucură de un feedback excelent aşa că artistul a hotărât ca piesa să fie completată şi de o poveste în imagini. Videoclipul este gata şi începând de astăzi va putea fi vizionat pe toate canalele media.
Plecând de la ideea lui Pepe, regizorul Dan Petcan şi echipa Zebra Film au reuşit să transpună excelent în imagini lupta unor lumi diferite, street-dance şi flamenco, pasiunea fiind puntea de legătură între cele două stiluri diametral opuse. Iar dacă până acum Pepe a fost rol principal în toate videoclipurile sale, de data aceasta artistul a ales să îşi exprime sentimentele cu ajutorul a doi dansatori excepţionali, Dydy şi Lucas Molina, mixul perfect între cele două planuri ce compun povestea clipului.
 
“Da Sau Nu” este o declaraţie de dragoste iar dansul poate transmite cel mai bine aceasta fără a fi nevoie de cuvinte. Dydy şi Lucas au fost extraordinari la fel cum şi fetele de la Trouble şi Bruce alături de echipa sa au completat perfect atmosfera fierbinte creată de “lupta” celor doi “actori” principali. Sunt mai mult decât încântat de ceea ce a ieşit mai ales că este exact ceea ce am gândit atunci când am scris ideea de bază.” a declarat Pepe.
 
Filmările s-au desfăşurat pe parcursul a 24 de ore în două locaţii, un club din centrul Bucureştiului şi în “Oraşul Părăsit”, o fostă platforma industrială, abandonată de ceva ani.
 
Clipul a fost filmat în regia lui Dan Petcan, DOP fiind Bogdan Filip într-o producţie coordonată de Radu Şelaru / Zebra Film.