Multescu a semnat cu Gaziantepspor

Apropo.ro / 08.07.2002, 09:10
Multescu a semnat cu Gaziantepspor
Antrenorul român Gheorghe Mulțescu a semnat, sîmbata, un contract pentru o perioada de un an cu gruparea turca Gaziantepspor. "Am venit la un club alaturi de care sînt convins ca voi obține performanțe. Cunosc foarte bine echipa. Avem un lot format din jucatori tineri și

Antrenorul român Gheorghe Mulțescu a semnat, sîmbata, un contract pentru o perioada de un an cu gruparea turca Gaziantepspor.

„Am venit la un club alaturi de care sînt convins ca voi obține performanțe. Cunosc foarte bine echipa. Avem un lot format din jucatori tineri și talentați. Voi lua o decizie în ceea ce privește achiziționarea unor fotbaliști dupa ce voi vedea care este situația echipei și voi stabili ce lipsește formației”, a declarat Mulțescu.

Responsabilul secției de fotbal a clubului Gaziantepspor, Asim Atmaz, a declarat ca, în urma solicitarii lui Mulțescu, stagiul de pregatire care urma sa aiba loc în localitatea Kizilcahamam, începînd cu data de 8 iulie, a fost anulat. Echipa Gaziantepspor va pleca, pe 17 iulie, în Austria, pentru o perioada de pregatire.

Potrivit agenției Anatolia, Gheorghe Mulțescu a declarat ca, în urma cu cinci ani, cînd era antrenor al echipei Samsunspor, a mai primit o oferta de la clubul Gaziantepspor. „Imediat dupa ce contractul pe care-l aveam cu clubul Samsunspor a expirat, președintele gruparii Gaziantepspor, Celal Dogan, mi-a facut o oferta pentru postul de antrenor. Am acceptat fara sa ezit, dar președintele clubului Samsunspor, Ismail Uyanik, nu m-a lasat sa plec. Soarta a hotarît ca eu sa ajung acum la Gaziantepspor”, a spus tehnicianul român.

Înainte de a ajunge la un acord cu Gheorghe Mulțescu, Gaziantepspor le-a mai facut oferte francezului Bruno Metsu și românului Gheorghe Hagi. Mulțescu, care a mai pregatit în Turcia echipele Samsunspor, Kayserispor și Adanaspor, este al treilea antrenor român care va antrena în sezonul viitor o formație din prima liga turca, dupa Mircea Lucescu (Beșiktaș Istanbul) și Mihai Stoichița (Ankaragucu).

Sursa: www.prosport.ro