Multescu, antrenor la Dinamo

De: Mirel Mircea / 04.03.2008, 09:59
Multescu, antrenor la Dinamo
Asa cum ne-a obisnuit de atatea ori, conducerea dinamovista a realizat ieri o noua mutare surpriza!

Asa cum ne-a obisnuit de atatea ori, conducerea dinamovista a realizat ieri o noua mutare surpriza! Gigi Multescu va fi noul antrenor principal al echipei Dinamo.

"Este o decizie luata in unanimitate si vizeaza o intarire a bancii tehnice. Este important ca simultan se asigura o continuitate a muncii depuse, inca din toamna trecuta, de catre Cornel Dinu si Cornel Talnar. Sunt convins ca, in aceasta formula, avem un staff tehnic complet si competent, care sa continue strategia stabilita la finalul anului trecut", a declarat presedintele Nicolae Badea pentru site-ul oficial al clubului.

Gigi Multescu a semnat un contract pana in vara anului 2009, urmand sa fie ajutat de Cornel Talnar, Iulian Mihaescu si Gheorghe Nitu.

"Lucrurile vor decurge de la sine pentru ca vorbim de o caloborare care se reia dupa 25 ani. Si cu Dinu, si cu Talnar am fost in permanent contact in ultimii ani atunci cand a fost vorba de Dinamo. Va fi o munca in echipa!", a declarat Gigi Multescu.

Se pare ca aceasta mutare a avut loc datorita atitudinii lui Cornel Dinu, care in opinia actionarilor nu se implica suficient de mult la echipa, desi in cantonamentul din Antalya al dinamovistilor, cand s-a mai vehiculat varianta Gigi Multescu, administratorul delegat al dinamovistilor a promis ca se va implica mai mult in pregatirea "cainilor". Cum acest lucru nu s-a intamplat, conducerea dinamovista a decis ca banca tehnica a echipei are nevoie de intariri, ei nefiind multumiti de pregatirea pe care o face Talnar si de jocul echipei.

Totusi, siteul oficial al dinamovistilor anunta ca administratorul delegat Cornel Dinu isi va pastra in continuare si atributiile de director tehnic.

In urma cu 25 de ani, in sezonul 1983-1984, cu Cornel Dinu – antrenor secund, Gigi Multescu si Cornel Talnar – jucatori, Dinamo obtinea cea mai importanta performanta pe plan international, calificarea in semifinalele Cupei Campionilor Europeni. Ultimul mandat al lui Gigi Multescu, ca antrenor in Stefan cel Mare, s-a consumat dupa Revolutie, in sezonul 1990-1991.

Gigi Multescu va fi prezentat oficial la Dinamo, astazi, de la ora 14:00, in cadrul unei conferinte de presa.