Multescu isi ataca jucatorii

De: Mirel Mircea / 10.03.2008, 11:09
Multescu isi ataca jucatorii
Gigi Multescu s-a declarat extrem nemultumit de rezultat si de prestatia unor jucatori, nominalizandu-i pe Galliquio, Torje, Zicu si Cristea

Dupa egalul cu Farul, Gigi Multescu s-a declarat extrem nemultumit de rezultat si de prestatia unor jucatori, nominalizandu-i pe Galliquio, Torje, Zicu si Cristea.

"Au fost multe greseli. Cu siguranta vom schimba echipa pentru meciul urmator. Galliquio este unul dintre cei care m-au dezamagit. A fost lent si sunt foarte suparat pe el, dar nu am avut solutii pe postul lui. Torje a fost indisciplinat tactic. A inceput bine in primele zece minute, a facut presiune, insa cu timpul a intrat in centru si nu inteleg de ce a facut asta. Nu am avut varfuri inspirate. Zicu nu mi-a aratat nimic, pentru ca el nu este pregatit fizic. Sunt nemultumit de Cristea. Nu a avut precizie si nu a pasat", a spus Multescu pentru Prosport.

In ceea ce priveste jocul Multescu spune ca Dinamo a suferit deoarece jucatori au fost lenti si nu au pasat.

"Din punctul de vedere al rezultatului nu pot spune decat ca sunt dezamagit. Nici jocul nostru nu a fost foarte bun. Am avut o superioritate totala in prima repriza, dar am suferit la ultima executie. Am fost lenti si nu am pasat", a mai spus noul antrenor dinamovist.

In aceste conditii tehnicianul dinamovist anunta ca vor fi schimbari, urmand sa promoveze unul doi jucatori de la echipa a doua a clubului: "Trebuie făcute schimbări acum indiferent de presiune. Aștept să revină Mărgăritescu, care va întări mijlocul terenului. Și poate unul-doi jucători surpriză de la echipa a doua".