Multescu si Rednic pe lista succesorilor lui Sunda

Apropo.ro / 17.03.2004, 09:52
Multescu si Rednic pe lista succesorilor lui Sunda
Gheorghe Mulțescu și Mircea Rednic se afla pe lista succesorilor antrenorului Aurel Șunda, care a demisionat de la conducerea tehnica a formației Apulum Alba Iulia.   Președintele clubului din Alba Iulia, Viorel Malușel, a declarat inițial ca  Alex Pelici

Gheorghe Mulțescu și Mircea Rednic se afla pe lista succesorilor antrenorului Aurel Șunda, care a demisionat de la conducerea tehnica a formației Apulum Alba Iulia.

  Președintele clubului din Alba Iulia, Viorel Malușel, a declarat inițial ca  Alex Pelici îl va înlocui pe Aurel Șunda. „Noi îl avem pe Pelici, ce daca pleaca Șunda?”, a spus Malușel. 

 Se pare însa ca varianta conform careia Alex Pelici va prelua conducerea tehnica a echipei din Alba Iulia are șanse minime de reușita, secundul fiind hotarît sa-l urmeze pe Șunda și sa renunțe la un loc pe banca tehnica a divizionarei „A”.

În aceste condiții, surse din cadrul gruparii Apulum afirma ca, în momentul în care demisia lui Șunda va fi aprobata de președintele Consiliului de Administrație, Emanoil Savin, și de Viorel Malușel, pentru postul de antrenor principal ar urma sa se aleaga între Gigi Mulțescu și Mircea Rednic. Însa Rednic a declarat, marți, ca, în acest moment, nu este pregatit mental sa preia conducerea tehnica a vreunei echipe din România.

Cele mai mari șanse de a-i succede lui Șunda le are Mulțescu. „Aducerea lui Mulțescu, pîna în vara, ne-ar costa în jur de 20.000 de dolari…”, au precizat aceleași surse. 

 Se pare ca decizia antrenorului principal al „alb-negrilor” de a se retrage de pe banca tehnica a Unirii este irevocabila. Tehnicianul nu a participat la ședințele de pregatire de luni și marți și a anunțat ca va parasi, miercuri, Alba Iulia.

Șunda a declarat ca va informa conducerea clubului despre decizia sa de a parasi clubul. „Am hotarît înca de luni ca nu voi mai continua munca începuta aici, dar va trebui sa vorbesc și cu președintele Emanoil Savin despre acest lucru. Este o chestiune de onoare sa informez conducerea clubului despre intenția mea, deoarece nu vreau sa plec de la echipa ca de la o casa pustie”, a spus Șunda, care a menționat ca momentan nu are oferte din partea altor cluburi. 

Mediafax