Multescu vrea sa readuca spectacolul la Dinamo

De: Mirel Mircea / 04.03.2008, 16:12
Multescu vrea sa readuca spectacolul la Dinamo
Astazi, in cadrul unei conferinte de presa. noul antrenor al echipei Dinamo, Gigi Multescu a fost prezentat oficial.

Astazi, in cadrul unei conferinte de presa, noul antrenor al echipei Dinamo, Gigi Multescu a fost prezentat oficial.

In deschiderea conferintei, presedintele Consiliului de Administratie al FC Dinamo Nicolae Badea a tinut sa precizeze ca aducerea lui Gigi Multescu a fost decisa in unanimitate.

"Aseara, in sedinta Consiliului de Administratie am decis ca este necesara intregirea staffului tehnic, direct implicat in selectia si pregatirea jocului, in responsabilitatea rezultatelor. Am optat in unanimitate pentru Multescu si am luat in considerare experienta pe care o are in cariera de jucator si de antrenor", a declarat Nicoale Badea.

Proaspatul antrenor dinamovist s-a declarat extrem de bucuros de reintoarcerea la clubul din Stefan cel Mare si spera sa indeplineasca obiectivele si sa readuca spectacolul in jocul echipei.

"E o bucurie deosebita si o ocazie care nu ti se ofera oricand. Ma bucur ca am revenit acasa, in situatia in care Dinamo are nevoie de mine si eu de Dinamo. Cred ca acum suntem in formatie completa, nu a fost nimeni dat afara, intre mine, Cornel Dinu si Talnar exista o relatie de 25 de ani. Sper ca impreuna sa ne atingem obiectivele: echipa sa se exprime asa cum doreste toata lumea – noi, conducerea si suporterii. Sunt asteptari mari. Am intrat deja in paine, nu au fost convulsii, nu am venit sa schimb pe nimeni. Sunt cuplat la aceste obiective, primul fiind participarea intr-o cupa europeana. Vrem sa ne aplecam atent si asupra viitorului lui Dinamo, la jucatori din propria pepiniera. Avem o munca pe termen lung, trebuie sa pregatim campionatul viitor. Filosofia mea este decat sa pierd cu 1-0, mai bine cu 3-2. Oricum un antrenor este tinut de rezultate si asa va fi si in cazul meu", a spus Multescu.

Trimite urari de martisor prin Free Sms!