Multifuncțional pentru acasa

Apropo.ro / 21.08.2006, 15:01
Multifuncțional pentru acasa
HP reîmprospateaza în aceasta vara gama de echipamente cu jet de cerneala pentru acasa cu produse extrem de performante, atractive și inteligente. Cel mai de succes și bine vândut multifuncțional cu jet de cerneala din România, HP PSC 1510 AiO a fost înlocuit cu noul HP

HP reîmprospateaza în aceasta vara gama de echipamente cu jet de cerneala pentru acasa cu produse extrem de performante, atractive și inteligente.

Cel mai de succes și bine vândut multifuncțional cu jet de cerneala din România, HP PSC 1510 AiO a fost înlocuit cu noul HP Photosmart C3180 All-in-One, un produs care, așa cum spune și numele, este extrem de „inteligent”: este cel mai ieftin multifuncțional cu jet de cerneala care știe românește.

Noul HP Photosmart C3180 All-in-One reprezinta alegerea perfecta pentru acasa, daca doriți un echipament care sa va imprime orice document sau fotografie la o calitate foarte buna, ieftin și rapid, care sa copieze orice coala sau fotografie cu dimensiune maxima A4 imediat, fara a fi nevoiți sa porniți calculatorul pentru aceasta, sau care sa scaneze catre calculatorul personal documentele dorite. Și care, evident, sa vorbeasca pe limba dumneavoastra: panoul frontal pentru accesul direct și rapid la funcțiile de copiere și scanare este în limba româna – facilitate întâlnita doar la multifuncționalele cu jet de cerneala HP.

Având panoul frontal complet în limba româna și butoane clare, ușor de accesat și folosit, C3180 AiO se remarca prin cea mai mare ușurința în utilizare a unui multifuncțional ieftin pentru acasa. Puteți accesa orice funcție doriți prin maxim 2-3 apasari de buton, nu trebuie sa navigați prin meniuri complexe (care la alte produse sunt în limba engleza), nu trebuie sa realizați setari complexe pentru a efectua o încadrare corecta în pagina, nu trebuie sa învațați un manual gros de utilizare pentru a efectua o copie marita sau micșorata a unei fotografii.

Senzorul automat pentru detectarea dimensiunii hârtiei, permite la fiecare copie sau tiparire încadrarea corecta în pagina și utilizarea acesteia și a cernelii într-un mod cât mai eficient și elimina cazurile de imprimare sau copiere eronata, implicit pierderile inutile de hârtie sau cerneala.

Pentru pasionații de fotografie, C3180 AiO ofera posiblitatea imprimarii pozelor fara calculator la o calitate mult superioara laboratoarelor foto tradiționale. Cititoarele de carduri integrate permit accesarea pozelor de pe cardul de memorie al camerei pentru imprimarea directa sau transmiterea acestora în calculator – caz în care se poate folosi multifuncționalul ca un cititor de carduri obișnuit. Pachetele foto HP (hârtie + cartuș) permit obținerea celui mai mic cost din industrie pentru pozele 10×15: 0.95 RON / fotografie, TVA inclus.

Prețul recomandat de vânzare al multifuncționalului HP Photosmart C3180 All-in-One este de 89 Euro fara TVA. C3180 AiO este disponibil la partenerii HP din țara.