Munteanu: Cele trei puncte nu rezolva problema retrogradarii

Apropo.ro / 18.11.2006, 14:17
Munteanu: Cele trei puncte nu rezolva problema retrogradarii
Antrenorul echipei FC Argeș, Dorinel Munteanu, s-a declarat mulțumit de evoluția jucatorilor sai în meciul câștigat, vineri, în deplasare, cu scorul de 2-0, în fața formației FC Național, dar a apreciat ca cele trei puncte obținute nu rezolva înca

Antrenorul echipei FC Argeș, Dorinel Munteanu, s-a declarat mulțumit de evoluția jucatorilor sai în meciul câștigat, vineri, în deplasare, cu scorul de 2-0, în fața formației FC Național, dar a apreciat ca cele trei puncte obținute nu rezolva înca problema evitarii retrogradarii.

„Sunt foarte bucuros de jocul echipei, cred ca victoria este meritata. Echipa a facut o partida buna, jucatorii au respectat 80 la suta din indicațiile pe care le-am dat. Am obținut trei puncte, dar acestea nu ne îndeplinesc obiectivul. Sunt convins ca baieții vor face tot posibilul sa ieșim din zona retrogradarii. Jucatorii au înțeles mesajul meu, iar rezultatele se vad. Știam ca am calitate în echipa”, a spus Munteanu.

La rândul sau, patronul FC Argeș, Cornel Penescu, s- aaratat mulțumit de cele trei puncte. „Îmi pare pentru FC Național, pentru ca are echipa frumoasa și le urez succes în continuare în Divizia A”, a mai spus Penescu.

FC Argeș a învins, cu scorul de 2-0, formația FC Național, în etapa a XVI-a a Ligii I. Aceasta este a patra victorie a formației piteștene în acest campionat, a treia de când echipa a fost preluata de Dorinel Munteanu.

Mediafax