Munteanu: „Nici nu stiu daca Gigi s-a uitat la meci!”(Prosport)

Apropo.ro / 26.11.2008, 20:54
Munteanu:
Dorinel Munteanu a judecat la rece infrangerea de aseara din fata celor de la Bayern Munchen, scrie Prosport.

Dorinel Munteanu a judecat la rece infrangerea de aseara din fata celor de la Bayern Munchen. Antrenorul Stelei a spus ca echipa a intrat intr-o perioada critica si amplifica putin zvonurile in care Gigi Becali ar vrea sa renunte la formatia "ros-albastra".

Dorinel nu considera gestul lui Semedo, care l-a fugarit pe tot terenul pe Ribery pentru a-i lua tricoul, unul deplasat pentru ca francezul poate fi considerat unul dintre cei mai mari fotbalisti ai lumii in momentul de fata.

"Sper ca baietii sa isi revina pana la urma si sa incepem sa castigam. Nu stiu ce se va intampla in iarna. Poate vor pleca uni jucatori si vor veni altii. In partida de aseara trebuia sa intram mai motivati. Totusi Steaua este o castigatoare de Cupa Campionilor. Gestul lui Semedo nu poate fi criticat. Ribery este unul din cei mai mari jucatori ai lumii. Nu s-a pus problema sa imi dea Gigi sfaturi prin telefon. Nici nu stiu daca el s-a uitat la meci! Nu am vorbit cu el nici astazi dupa meci.", a spus Munteanu la gsptv.

Mai multe detalii despre declaratia lui Dorinel Munteanu, pe Prosport.ro

 

Foto: Prosport.ro