Munteanu: Nu ne e teama de Rapid

Apropo.ro / 30.11.2007, 19:22
Munteanu: Nu ne e teama de Rapid
Dorinel Munteanu a declarat ca FC Vaslui respecta echipa Rapid, dar nu ii va fi teama
Dorinel Munteanu a declarat ca FC Vaslui respecta echipa Rapid, dar nu ii va fi teama de aceasta formatie la meciul de sambata, din etapa a XVII-a a Ligii I.
 
"Respectam Rapidul, dar nu ne va fi teama. Ce, jucam cu extraterestri? Sa nu uitam ca orice joc pleaca de la 0-0. Egalul cu Unirea Urziceni ne obliga sa castigam si cred ca putem face lucrul acesta. Nu o spun din complezenta, ci cred efectiv in echipa. Mai sunt trei meciuri in care jucatorii trebuie sa demonstreze ca au valoare. Sansa e de partea lor, au totul in mana. Cred ca putem obtine un rezultat bun, care inseamna 3 puncte sau un rezultat normal care inseamna un punct. Jocul este unul special si unul normal de campionat, avand in vedere ca si noi ca si cei de la Rapid luptam pentru Cupa UEFA", a spus Munteanu.
 
Fotbalistul rapidist Emil Dica s-a declarat optimist in privinta sanselor Rapidului de a invinge sambata. "O sa incercam la meciul cu Vaslui sa ne luam revansa in fata suporterilor dupa infrangerea de la Arad. O sa demonstram ca a fost un accident si o sa ii facem pe fani sa uite acel meci. Cu toate astea eu cred ca o sa avem un meci mult mai greu cu Vaslui pe propriul teren decat a fost cu UTA in deplasare. Echipa lui Dorinel Munteanu e o revelatie a acestui tur de campionat, din punctul meu de vedere, dar eu sunt optimist ca la finalul meciului vom avea cu trei puncte mai mult in clasament", a afirmat Dica.
 
Rapid – FC Vaslui, sambata, ora 20:30, Kanal D