Muresan: Andone e mai valoros decat Piturca

Apropo.ro / 08.01.2008, 09:52
Muresan: Andone e mai valoros decat Piturca
Muresan spune ca Andone este cel mai bun antrenor din tara si ca este pentru prima oara cand nu are solutii de rezerva pentru banca tehnica

Presedintele clubului CFR Cluj, Iuliu Muresan, a declarat ca Ioan Andone este cel mai bun antrenor din Romania si ca este pentru prima oara de cand este in fotbal cand nu are solutii de rezerva pentru conducerea tehnica.

"Vreau sa va marturisesc ca, de cand lucrez in fotbal, am fost mereu un om prevazator si am cautat sa am solutii de rezerva, mai ales la antrenor. Acum e prima data cand nu am si nici nu caut. Andone este cel mai bun antrenor din Romania, mai valoros decat Victor Piturca. Stiu ca am spus despre Piturca ca este cel mai bun, dar numai pentru ca a calificat nationala la Europene. Andone e cel mai bun", a afirmat Iuliu Muresan.

Ioan Andone a preluat conducerea tehnica a formatiei CFR Cluj inainte de inceperea sezonului 2007/2008. Dupa 19 etape, CFR Cluj este lider in Liga I, cu 46 de puncte, trei mai multe decat a doua clasata, Rapid Bucuresti. CFR a devenit lider in clasament in etapa a VII-a, la 16 septembrie, si de atunci nu a mai cedat prima pozitie.