Mureșan: Andone este un antrenor mai bun decât Bergodi

Apropo.ro / 19.06.2007, 09:10
Mureșan: Andone este un antrenor mai bun decât Bergodi
Președintele clubului CFR Cluj, Iuliu Mureșan, a declarat, luni, ca Ioan Andone este un antrenor mai bun decât Cristiano Bergodi și ca înlesnește comunicarea în interiorul vestiarului datorita firii sale "deschise", diferențele dintre cei doi tehnicieni fiind

Președintele clubului CFR Cluj, Iuliu Mureșan, a declarat, luni, ca Ioan Andone este un antrenor mai bun decât Cristiano Bergodi și ca înlesnește comunicarea în interiorul vestiarului datorita firii sale „deschise”, diferențele dintre cei doi tehnicieni fiind semnalate chiar și de jucatori.

„Comunicarea este mai buna fața de Bergodi. Comunicarea nu ține de limba, ci de firea fiecaruia. Andone este foarte deschis și știe sa țina vestiarul. Baieții simt acest lucru”, a spus Mureșan, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Jucatorii spun ca antrenamentele cu Andone sunt mai placute. „Antrenamentele sunt diferite. Se lucreaza foarte mult cu mingea. În asta consta fotbalul la ora actuala. Sunt antrenamente foarte placute”, a spus mijlocașul Alin Minteuan.

Componenții echipei CFR Cluj au plecat, luni, într-un stagiu de pregatire la Koessen (Austria), cu un lot format din 25 de jucatori: Stancioiu, Claro, Țurcaș, Bota – portari; Tony, Panin, Cadu, Sousa, Sandberg, G. Mureșan, Fredy, Vitinha, Manuel Jose, Pedro Oliveira, Minteuan, Marginean, Dani, Andre Leao, Trica, Mojica, Semedo, Didy, Deac, Anca, Surdu – jucatori de câmp.

Ogbonna și Viorel Frunza, care nu au primit vize de intrare în Austria, vor ajunge la Koessen în câteva zile.

Președintele Iuliu Mureșan a anunțat ca la Koessen va mai ajunge înca un jucator. „Negociem cu el acum. Nu vreau sa încheiem campania de achiziții fara a mai da o lovitura”, a subliniat Mureșan.

Mediafax