Muresan: Apararea castiga campionatul

Apropo.ro / 07.01.2008, 09:57
Muresan: Apararea castiga campionatul
Iuliu Muresan spune ca prin transferurile portarului Lars Hirschfeld si fundasului Mikael Dorsin s-a urmarit intarirea apararii

Presedintele clubului CFR Cluj, Iuliu Muresan, a declarat ca prin transferurile portarului Lars Hirschfeld si fundasului Mikael Dorsin, de la Rosenborg Trondheim, s-a urmarit intarirea apararii, despre care spune ca este cea care castiga campionatul.

Lars Hirschfeld a semnat, duminica dupa-amiaza, contractul pe trei sezoane si jumatate cu CFR Cluj, dupa care a luat masa in compania presedintelui Muresan.

"Nicio clipa nu s-a pus problema ca Hirschfeld sa nu semneze cu CFR, a dat niste declaratii din Hawaii ziaristilor din Norvegia, ca sa nu-l mai bata la cap. Cand a zis ca n-a semnat el stia deja ca va veni in Romania. E un jucator matur, cu experienta, pe un post important, care da siguranta echipei. Am intarit apararea pentru ca eu consider ca apararea castiga campionatul si atacul meciul. De aceea l-am adus si pe Dorsin de la Rosenborg. E un transfer important si sper sa ne ajute sa castigam campionatul", a spus Muresan.

Oficialul ardelean a mentionat ca transferul lui Hirschfeld, care va fi prezentat oficial luni, este cel mai probabil ultimul din aceasta iarna, alaturi de doi ivorieni, care este posibil sa evolueze la echipa a doua a clubului CFR.

Alti doi jucatori legitimati de CFR in ultimele zile, argentinienii Ruiz si Dubarbier, vor fi prezentati marti.

Pe de alta parte, CFR Cluj ar urma sa renunte la unul dintre cei patru portari aflati acum in lot, Nuno Claro, Stancioiu, Turcas si Hirschfeld. Cel mai probabil, portarul care va parasi gruparea ardeleana este Eduard Stancioiu. "Nu pot sa anunt decat maine ce decizie vom lua in privinta portarilor, dupa ce voi discuta cu partonul Paszkany Arpad si cu antrenorul Andone", a punctat Iuliu Muresan.