Muresan: Avem 80% sanse de calificare

Apropo.ro / 03.08.2007, 16:47
Muresan: Avem 80% sanse de calificare
Presedintele echipe CFR Cluj, Iuliu Muresan, este incantat de tragerea la sorti si spune ca formatia sa se va califica in turul urmator al Cupei UEFA. "Campionatul cipriot, ca si cel bulgar, este sub nivelul Ligii I din Romania si sper sa reusim o calificare fara probleme in turul

Presedintele echipe CFR Cluj, Iuliu Muresan, este incantat de tragerea la sorti si spune ca formatia sa se va califica in turul urmator al Cupei UEFA.

„Campionatul cipriot, ca si cel bulgar, este sub nivelul Ligii I din Romania si sper sa reusim o calificare fara probleme in turul urmator. Spun ca avem 80 la suta sanse de calificare!

Sint multumit ca jucam primul meci pe teren propriu in perspectiva meciului de campionat cu Steaua. Ne avantajeaza ca vom juca in fata propriilor suporteri cu cipriotii, pentru ca nu ne era foarte comod sa jucam cu Steaua dupa o deplasare in Europa. Oricum, va fi un bun prilej sa ne verificam potentialul inaintea partidei cu Steaua.

Am stabilit deja citeva din detaliile organizatorice cu cei din delegatia lui Anorthosis. Ni s-a si comunicat faptul ca vom disputa partida retur la Nicosia, acolo unde se poate juca la o temperatura cit de cit acceptabila.

Ii respectam pe adversari, dar trebuie sa ne calificam. Ei ne considera favoritii acestei duble masne, insa trebuie sa fim atenti, sa fim modesti si sa ne facem cum se cade treaba. E obligatoriu sa ajungem in turul I si apoi sa incercam intrarea in grupele UEFA!”, a spus Muresan.

Mirel Mircea