Muresan vrea ca Liga I sa nu se intrerupa

Apropo.ro / 10.12.2007, 11:10
Muresan vrea ca Liga I sa nu se intrerupa
Presedintele clubului CFR Cluj, Iuliu Muresan, a declarat ca va propune ca actualul sezon al Ligii I sa nu se intrerupa in iarna

Presedintele clubului CFR Cluj, Iuliu Muresan, a declarat ca va propune ca actualul sezon al Ligii I sa nu se intrerupa in iarna.

"Sunt foarte fericit ca am facut un meci bun si pentru locul din clasament. A fost un meci greu, pentru ca a trebuit sa montam echipa dupa partida din Cupa Romaniei. As fi vrut sa nu se intrerupa campionatul si chiar voi propune acest lucru. Sa jucam cu doua zile inainte de Craciun, imediat dupa Revelion, iar campionatul sa se termine in aprilie pentru echipa nationala. In acest moment suntem 60 la suta campioni si nu ne mai intereseaza ce fac ceilalti. Important este doar cum jucam noi. Lupta pentru locul doi este deschisa", a spus Muresan.

Antrenorul formatiei clujene, Ioan Andone, considera ca jucatorii Otelului a avut probleme fizice in repriza a doua. "O victorie frumoasa. A fost greu in prima repriza, iar terenul a incomodat ambele echipe. In repriza a doua s-a vazut ca Otelul a avut o zi mai putin de recuperare, iar jucatorii au avut probleme fizice. Mergem la Timisoara cu gandul sa nu intrerupem seria de victorii", a afirmat Andone.

Ioan Andone nu crede ca CFR Cluj se poate considera campioana si asteapta ca matematic sa nu mai poata fi depasita in clasament. "Muresan poate sa spuna orice ca e presedinte, dar eu astept sa fim matematic campioni. Mai sunt multe meciuri si sper sa nu cedam, pentru ca toti vor sa se apropie de noi. Nu stiu cum reactionam daca pierdem, deoarece noi nu stim sa pierdem. Am protestat la cartonasul galben primit de portarul Gribauskas, deoarece cred ca trebuia eliminat. Am vazut o retinere la arbitri in acordarea cartonaselor. E o moda, l-am vazut si pe Tudor ca a evitat sa dea cartonase. Sunt de acord cu aceasta moda atata timp cat castig", a precizat Andone.

Trica: Daca jucam asa nu avem cum sa mai pierdem in acest campionat

Eugen Trica a declarat ca formatia antrenata de Ioan Andone nu are cum sa mai piarda in acest campionat daca va juca la fel ca in meciul cu Otelul Galati, scor 3-1, din etapa a XVIII-a a Ligii I.

"Daca jucam asa nu avem cum sa mai pierdem in acest campionat. Ar fi bine sa pierdem doar dupa ce devenim campioni. Mergem sa batem si la Timisoara", a spus Trica.

El a precizat ca se bucura pentru reusita colegului sau de echipa, Tony, care a marcat primul gol in Liga I. "Cred ca Tony nici nu a realizat ca a marcat si i-am spus: «Ba, esti nebun, ai marcat un golazo». Ma bucur pentru el ca a marcat primul gol in Romania", a afirmat Trica.