Murmur de sărbătoare

De: Nicoleta Nicolae / 11.12.2011, 00:00
Murmur de sărbătoare
Murmur îşi deschide porţile în casă nouă special pentru perioada Sărbătorilor!

De pe 12 şi până pe 23 Decembrie, noul showroom Murmur, este deschis pentru oricine doreşte să aibă parte de o experienţă unică într-o instalaţie realizată de Lundi et Demi, în acelaşi stil care a evidenţiat evenimetele Murmur. Un decor care trezeşte simţurile amorţite de cotidian şi dorinţa erotică din sufletul fiecărei femei de a fi fantezia persoanei iubite.

Veţi găsi piese din colecţia toamnă/iarnă 2011/12, rochii de seară, fuste, tricouri, accesorii provocatoare dar şi alte piese la preţuri speciale. Murmur s-a gândit şi la bărbaţii importanţi din viaţa femeilor şi a pregătit nişte tricouri speciale pentru ei, care pot fi un cadou deosebit şi de success. La fiecare achiziţie sunt oferite globuleţe şi semne de carte sculptate în lemn marca L’idee.

Murmur este brand-ul unui designer tânăr, Andreea Bădală, care are în spate o experienţă demnă de invidiat, având şansa să lucreze pentru nume celebre ca Richard Nicoll, Emilio de la Morena, Tata-Naka, Venera Arapu şi Alexander McQueen, după terminarea studiilor la London College of Fashion.

Noua locaţie este deschisă între 12-23 Decembrie, de luni până vineri începând cu orele 10 şi pînă la orele 19, dar şi în perioada 27-30 Decembrie.